21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Κορυφαίες διοργανώσεις
Λίγκα Προ, Άντρες
Ρωσία
2
Κύπελλο - Άνδρες
Ρωσία
1
Όλες οι διοργανώσεις
Όλες οι χώρες
Κόσμος
5
Ευρώπη
3
Ρωσία
3
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ
Βόλεϊ
1 2 - Ποιος θα νικήσει:
Νικητής σετ
1
2
1
2
Χενάν
Τιεντσίν
Αύριο / 9:00 π.μ.
10.50
1.02
Σετ 1
4.60
Σετ 1
1.16

Στοίχημα Βόλει

Το χαρακτηριστικό των αγώνων βόλεϊ είναι οι συνεχόμενοι πόντοι και οι πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν και οι αποδόσεις κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων και να εξελίσσονται με πιο συναρπαστικό τρόπο. Το κουπόνι βόλει περιλαμβάνει στοιχήματα από όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με σημαντικότερο την ελληνική Volleyleague, το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και Πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και επίπεδο γυναικών. Επίσης το Champions League, το CEV Cup, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, χάρη στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού των ομάδων και προσφέρονται με πολλά ειδικά στοιχήματα.

Σε όλες τις διοργανώσεις βόλεϊ εμφανίζεται η βαθμολογία, ενώ στις αναμετρήσεις που προσφέρονται για στοιχηματισμό, κάθε παίκτης μπορεί να βρει πριν ή κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων πολλά είδη στοιχήματος όπως:

Στοίχημα νίκης 1 ή 2

Ποια ομάδα θα κερδίσει το 1ο, 2ο, 3ο σετ;

Ο αριθμός πόντων στο 1ο, 2ο, 3ο σετ θα είναι μονός ή ζυγός;

Πόσοι πόντοι θα σημειωθούν στο 1ο σετ Over / Under;

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΒΟΛΕΙ ΣΤΗ BWIN

Μία ομάδα για να πάρει τη νίκη σε έναν αγώνα βόλεϊ πρέπει να φτάσει στα τρία νικηφόρα σετ. Κάθε σετ κρίνεται στους 25 κερδισμένους πόντους αρκεί μία ομάδα να έχει διαφορά τουλάχιστον δύο πόντων από την αντίπαλό της, π.χ. αν ένα σετ φτάσει στο 24-24, 25-25 συνεχίζεται μέχρι κάποιος να εξασφαλίσει διαφορά δύο πόντων. Αν μία αναμέτρηση φτάσει στην ισοπαλία 2-2 στα σετ, ο νικητής κρίνεται στο τάι μπρέικ, κατά το οποίο ο νικητής πρέπει να φτάσει στους 15 αντί για 25 πόντους όπως στα προηγούμενα σετ. Όλοι οι κανόνες για το στοίχημα βόλεϊ παρουσιάζονται αναλυτικότερα στην πλατφόρμα της bwin.

Όπως στο στοίχημα ποδόσφαιρου και το στοίχημα μπάσκετ, έτσι και όλες οι αναμετρήσεις βόλεϊ προσφέρονται για στοιχηματισμό και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κάθε παίκτης μπορεί να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα αγώνων βόλεϊ από το κουπόνι στοιχήματος στο livescore βόλεϊ της bwin πλατφόρμας, και ανάλογα την έκβαση του σκορ ή των υπολοίπων επιλογών ο αριθμός των ειδικών στοιχημάτων μπορεί να μεταβάλλεται. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματά τους σε μονές επιλογές, παρολί ή συστήματα στοιχημάτων:

Μονά στοιχήματα στο βόλεϊ: Πριν την έναρξη ή και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα βόλεϊ, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά ειδικά στοιχήματα, όπου κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει την αγορά που επιθυμεί και να τοποθετήσει το ποντάρισμά του χωρίς να απαιτείται να το συνδυάσει με επιπλέον επιλογές.

Παρολί στοιχήματα στο βόλεϊ: Ένας παίκτης μπορεί να συνδυάσει αγορές από διαφορετικές αναμετρήσεις βόλεϊ πολλαπλασιάζονται τις αποδόσεις μεταξύ τους. Για να είναι κερδισμένο το παρολί στοίχημα πρέπει όλες οι επιλογές να είναι κερδισμένες. Σε ένα παρολί κουπόνι βόλεϊ μπορούν να συνδυαστούν από 2 έως 20 επιλογές σε αγορές που είναι διαθέσιμες πριν την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Συστήματα στοιχήματος στο βόλεϊ: Με ένα σύστημα, μπορεί το κουπόνι να είναι κερδισμένο, ακόμα και αν δεν είναι όλες οι επιλογές σωστές. Κάθε κουπόνι τοποθετημένο σε σύστημα μπορεί να περιέχει από 3 έως 8 επιλογές και αυτό το κάνει να διαφέρει ανάλογα τον αριθμό των ζητούμενων που έχει επιλέξει κάθε παίκτης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΗ BWIN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η bwin λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και μέσα από το online στοίχημα βόλεϊ της πλατφόρμας της κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλαπλές αναμετρήσεις καθημερινά, να δει τις αποδόσεις των αγώνων, να τοποθετήσει τα στοιχήματα της αρεσκείας του, να ενημερώνεται ζωντανά για το σκορ καθώς και να βλέπει τα τελικά αποτελέσματα αγώνων βόλεϊ που τον ενδιαφέρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Ή ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ

Η εφαρμογή bwin app για iOS & Αndroid συσκευές (κινητό ή τάμπλετ) σας δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε όλους τους αγώνες βόλεϊ και υπόσχεται μια εμπειρία τουλάχιστον συναρπαστική.