Στοίχημα Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν προσφέρει κάποιες από τις πιο ιστορικές στιγμές στην ιστορία του αθλητισμού και αποτελούν πάντα το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Κάθε αθλητής δεν αγωνίζεται μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για την πατρίδα του, εκπροσωπώντας ένα ολόκληρο έθνος. Το να κερδίσει κάποιος αθλητής ένα μετάλλιο αποτελεί το καλύτερο συναίσθημα τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους τους συμπατριώτες του.

Σε κάθε διοργάνωση των καλοκαιρινών ή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αθλητές από κάθε γωνιά του πλανήτη λαμβάνουν μέρος, με στόχο να αναδειχθούν οι κορυφαίοι του κόσμου, όμως, όπως έλεγε και ο άνθρωπος που αναβίωσε τους Αγώνες, Πιερ ντε Κουμπερτέν, «το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή».

Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος των αρχαίων Αγώνων αποτελεί σήμερα μία ουτοπία. Η Ολυμπιακή Εκεχειρία καλούσε για κατάπαυση του πυρρός κατά τη διάρκεια των Αγώνων, δημιουργώντας μία περίοδο ειρήνης.

Στους καλοκαιρινούς Αγώνες περιλαμβάνονται 42 αθλήματα, ενώ στους χειμερινούς 12. Οι επιλογές είναι αμέτρητες στα live στοιχήματα για περίπου 400 events. Όλες αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες στο αθλητικό στοίχημα στην πλατφόρμα της bwin.

Όλοι οι κορυφαίοι αθλητές βρίσκονται σε ένα μέρος

Δεν υπάρχει τίποτα που να εμπνέει περισσότερο έναν αθλητή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο ούτε σε μέγεθος ούτε σε δόξα.

Πέρα από τα ομαδικά αθλήματα, που επιβραβεύουν την ομαδική προσπάθεια, τα στοιχήματα στον στίβο είναι τα πιο δημοφιλή, όπως και τα στοιχήματα στην κολύμβηση.

Προβλέψεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μία από τις χώρες που συνήθως βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των μεταλλίων είναι οι ΗΠΑ. Έτσι, είναι πάντα δελεαστικό να επιλέξει κάποιος έναν Αμερικανό αθλητή για την κατάκτηση της κορυφής.

Ανάλογα με τον τύπο του σπορ, υπάρχουν χώρες που κυριαρχούν σε κάθε κατηγορία, ειδικά όταν πρόκειται για το εθνικό σπορ μίας χώρας, όπως για παράδειγμα το πινγκ πονγκ στην Κίνα, το ράγκμπι στη Νέα Ζηλανδία, η πάλη στη Μογγολία ή το σκι στην Αυστρία. Πριν γίνει η κάθε επιλογή στα στοιχήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε οποιοδήποτε σπορ, είναι πάντα καλό να γνωρίζει κάποιος την ιστορία του στους Αγώνες, ώστε να δει τα στατιστικά και να κατανοήσει καλύτερα το άθλημα.

Πού θα γίνουν οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται κάθε 4 χρόνια.

Οι επόμενοι καλοκαιρινοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024 και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες το 2028. Οι επόμενοι χειμερινοί Αγώνες θα λάβουν χώρα στο Πεκίνο το 2022, ενώ θα ακολουθήσει το Μιλάνο το 2026.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο