Στοίχημα στο Κύπελλο Ράιντερ

Κυριακή - 1/10/23
Νικητής
Ευρώπη
+175
ΗΠΑ
-175
Ισοπαλία
+1200
Ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο;
Ευρώπη
+175
ΗΠΑ
-225

Κύπελλο Ράιντερ

Πέρα από τα μεγάλα διεθνή τουρνουά τένις όπως το US Masters ή το PGA Tour υπάρχει ένα που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό και την αδρεναλίνη. Το Κύπελλο Ράιντερ ξεκίνησε το 1927 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα τουρνουά στο γκολφ. Κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, στην bwin είναι διαθέσιμο στο στοίχημα στο γκολφ.

Το Ryder Cup διαρκεί 3 μέρες και λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, με την έδρα να εναλλάσσεται ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Συνήθως, διεξάγεται κάποια στιγμή ανάμεσα στον Αύγουστο και στον Οκτώβριο. Η επόμενη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2023 στην Ρώμη. Μπορείτε να δείτε από τώρα τις επιλογές για στοίχημα στο Κύπελλο Ράιντερ!

Τρεις μέρες γεμάτες γκολφ, ανατροπές και εκπλήξεις

Όλοι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι παίκτες ονειρεύονται να κατακτήσουν το Κύπελλο Ράιντερ. Πλέον, δεν μιλάμε για μία νίκη ενός αθλητή, αλλά για συνολική επικράτηση των ΗΠΑ ή της Ευρώπης. Και αυτό είναι που κάνει το στοίχημα στο Ryder Cup ακόμη πιο συναρπαστικό.

Ένας αρχηγός από την κάθε ομάδα θα επιλέξει 12 γκόλφερς, με βάση τις επιδόσεις τους και την προσωπική του άποψη. Το στοίχημα στο Κύπελλο Ράιντερ προσφέρει πολλές επιλογές, ενώ η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά είναι εξαιρετική. Υπάρχουν 5 γύροι που διεξάγονται μέσα σε 3 μέρες. Αυτό προσφέρει στους παίκτες της bwin να κάνουν τις επιλογές τους τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για κάθε μέρα του τουρνουά.

Υπάρχουν διάφορες αναμετρήσεις, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να φέρουν την ανατροπή. Οι παίκτες διαγωνίζονται σε τρεις τύπους αγώνων (τετραπλό, τριπλό, ατομικό). Η ομάδα που στο τέλος θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα κατακτήσει και το τρόπαιο. Οι ΗΠΑ κατέκτησαν το τρόπαιο το 2021, με 19 πόντους έναντι 9 της Ευρώπης. Η τελευταία φορά που το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, ήταν το 1989.

Στοίχημα στο Κύπελλο Ράιντερ 2023

Η Ευρώπη ηττήθηκε καθαρά στη διοργάνωση του 2021 και τώρα θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση. Οι ΗΠΑ, όμως, παραμένουν το φαβορί για να πετύχουν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους, κάτι που δεν έχουν καταφέρει από την περίοδο 1991-93.

Το νεανικό τους ρόστερ, άλλωστε, κυριάρχησε το 2021 και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Θα καταφέρει η Ευρώπη να φτάσει στο επίπεδό τους και να μην τους επιτρέψει να δημιουργήσουν σερί νικών;