Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777.

Στοίχημα Eurovision

O διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή μουσικής, μια συνάθροιση διαφορετικών ήχων και πολιτισμών. Τραγούδια από κάθε γωνιά της Ευρώπης διαγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου, ακόμα κι αν υπάρχουν φορές που χώρες μπορεί να ψηφίζουν με σκοπιμότητα. Για τους απανταχού οπαδούς της διοργάνωσης, η βραδιά του τελικού μπορεί να είναι ξεχωριστή, έτσι στη bwin τα ειδικά στοιχήματα για τη Eurovision 2019 περιλαμβάνουν αποδόσεις για τους ημιτελικούς, αλλά και εξειδικευμένα ειδικά χωρών, όπως head 2 head ή πρόκριση από τον ημιτελικό στον τελικό. Ποια χώρα άραγε θα καταφέρει να φθάσει στον τελικό;

ΝΙΚΗΤΗΣ EUROVISION 2019

Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια έχουν παρελάσει από την σκηνή κερδίζοντας την πρωτιά στη Eurovision. Ξεχωρίζει η Celine Dion και οι ΑΒΒΑ, όπως και άλλοι Σκανδιναβοί εκπρόσωποι, όπως οι Lordi που νίκησαν στη Eurovision του 2006 στην Αθήνα. Η Ελλάδα πήρε ρόλο οικοδέσποινας, καθώς την προηγούμενη χρονιά, η Έλενα Παπαρίζου με το ‘Number 1’ χάρισε την πρώτη και μοναδική, έως σήμερα, πρωτιά της χώρας στο διαγωνισμό. Πριν την Ελληνίδα σούπερ σταρ, εξαιρετική παρουσία είχε και ο Σάκης Ρουβάς με το ‘Shake it’, ενώ ανοίγοντας στο παρελθόν, μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής πέρασαν από τη διοργάνωση.

Όλες οι χώρες θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία του ημιτελικού, πλην του Ισραήλ που διοργανώνει το διαγωνισμό, κάτι που ισχύει και για τις Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Από τις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχωρίζει η Ρωσία με τον Σεργκέι Λαζάρεφ, η Ολλανδία με τον Ντάνκαν Λόρενς και η Ιταλία που θα παρουσιαστεί με τον Μαχμούντ και το τραγούδι ‘Soldi’. Ποιος θα είναι άραγε ο νικητής της Eurovision για το 2019;

EUROVISION 2019 ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητώντας όμως τις σημαντικότερες ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision τα περασμένα χρόνια, το μάτι τραβούν προφανώς το δίδυμο Πασχάλης - Μπέσυ Αργυράκη το 1977, σε μια δεκαετία που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και οι Άννα Βίσση, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελπίδα και η Τάνια Τσανακλίδου. Δε θα μπορούσε, επίσης, να λείψει η ‘Ανοιξη’ της Σοφίας Βόσσου το 1991 που έχει μείνει ανεξίτηλο, όπως και το ‘Die For you’ από τους Antique το 2001 στην πρώτη απόπειρα της Έλενας Παπαρίζου στον διαγωνισμό.

Πότε είναι η Γιουροβίζιον 2019 και που θα γίνει; Φέτος που ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Ισραήλ, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι ‘Better Love’. Οι δύο ημιτελικοί, με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, έχουν προγραμματιστεί για τις 14 και 16 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός της Eurovision για τις 18 Μαΐου.