21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ειδικά Στοιχήματα

Ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου, ειδικά στοιχήματα μπάσκετ και πολλές ακόμα επιλογές στη bwin! Ωστόσο, εκτός από συναρπαστικά αθλήματα, στην πλατφόρμα της bwin μπορείς να βρεις τα πάντα από ειδικά στοιχήματα. Αλλωστε, υπάρχουν γεγονότα, τα οποία καλύπτει, από το 'Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη', μέχρι και το 'Ποιος θα αντικαταστήσει τον Πάπα Φραγκίγκο'.

Υπάρχουν πολλές επιλογές υποψηφίων, προσφέροντας έτσι ακόμα καλύτερη στοιχηματική εμπειρία. Σε αυτή την κατηγορία με τα ειδικά στοιχήματα υπάρχουν οι επιλογές των Τάγκλε, Τούρκσον, Σκόλα, Σένμπορν, Ουέλετ, Ντονάτις, αλλά και πολλές άλλες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ BWIN

Παίξε νόμιμα όλα τα ειδικά στοιχήματα για πολλά γεγονότα στη bwin. Μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Οι επιλογές έρχονται στην οθόνη σου, με ανταγωνιστικές αποδόσεις, προσφέροντας ακόμα καλύτερη στοιχηματική εμπειρία στο πρόγραμμα των ειδικών στοιχημάτων. Πολλές επιλογές όπως το Renault Clio, το Ford Puma, το Peugeot 208, αλλά και το Toyota Corolla. Επίσης στην κατηγορία του Νικητή για το 'Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη 2020' θα βρούμε και τις επιλογές BMW 1- Series, Porsche Taycan, Tesla Model.

Media

Επιλέξτε από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.