Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777.
Λυπούμαστε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες διοργανώσεις γι' αυτό το πρωτάθλημα.

Στοιχήματα Basket League - Α1

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, είτε ως Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είτε ως Α1 μπάσκετ, είτε με την πρόσφατη ονομασία της, Basket League, συνιστά τη σημαντικότερη κατηγορία του αθλήματος στην Ελλάδα. Λαμβάνουν μέρος 14 ομάδες, από όπου οι οκτώ ομάδες με τις περισσότερες νίκες στη βαθμολογία Basket League αγωνίζονται στα playoffs, ενώ οι δύο τελευταίες, υποβιβάζονται στην Α2 κατηγορία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετρώντας από τη σεζόν 1927-28 μπορεί η βαθμολογία μπάσκετ της A1 καθώς και τα αποτελέσματα της Α1 μπάσκετ ανδρών να υπολογίζονται διαφορετικά, ωστόσο ακόμα κι έτσι, εννέα ομάδες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Νήαρ Ηστ έχουν κατακτήσει από ένα, δύο διατηρούν στην τροπαιοθήκη τους ΠΑΟΚ και Ηρακλής και έξι ο Πανελλήνιος, όλα πριν την αυγή της δεκαετία του ’60. Από εκεί κει πέρα, 8 πρωταθλήματα μπάσκετ μετρά η ΑΕΚ, 10 ο Άρης, 12 ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό των 36 τίτλων να παραμένει ο πολυνίκης του θεσμού. Για περισσότερα μπασκετικά νέα, στατιστικά, προγνωστικά μπάσκετ αλλά και προϊστορία αναμετρήσεων της Basket League διάβασε τη bwin News.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ BASKET LEAGUE ΣΤΗ BWIN

Στη bwin, θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες Basket League, μαζί με τη βαθμολογία της A1 και τα αποτελέσματα των αγώνων. Μαζί τους θα βρείτε, μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως η Euroleague, το Eurocup και το FIBA Champions League. Άραγε, ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος Basket League για τη σεζόν 2018/19;