Στοίχημα στο Champions League

Το να καταφέρεις να είσαι ο καλύτερος σύλλογος στη χώρα σου είναι ζωτικής σημασίας. Το να καταφέρεις ωστόσο να γίνεις πρωταθλητής Ευρώπης αποτελεί όνειρο όλων! To στοιχηματικό site της bwin προσφέρει τη δυνατότητα για bet σε όλα τα αθλήματα και φυσικά το ποδόσφαιρο.

Τσάμπιονς Λιγκ με νέο format

Η τρέχουσα φάση των ομίλων του Champions League περιλαμβάνει 32 συμμετέχουσες ομάδες χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας. Από την σεζόν 2024/25, 36 σύλλογοι θα συμμετάσχουν στην πρώην φάση των ομίλων του Champions League, δίνοντας σε άλλες τέσσερις ομάδες την ευκαιρία να ανταγωνιστούν τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.

Αυτές οι 36 ομάδες θα συμμετάσχουν σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα, στο οποίο θα καταταγούν και οι 36 ανταγωνιστικοί σύλλογοι στην ίδια ενιαία βαθμολογία.

Μετά από τους 3 προκριματικούς γύρους και τα Playoffs του καλοκαιριού λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί μια φάση πρωταθλήματος 8 αγωνιστικών με 36 ομάδες. Οι μάχες σε αυτή τη φάση δεν θα κριθούν από το κυκλικό σύστημα, αλλά κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίσει οκτώ διαφορετικούς αντιπάλους, 4 παιχνίδια εντός και 4 εκτός έδρας. Οι 8 πρώτοι θα προκριθούν απευθείας στη φάση των 16, ενώ οι ομάδες μεταξύ της 9ης και της 24ης θέσης θα διεκδικήσουν τα υπόλοιπα 8 εισιτήρια για την φάση των «16» σε μεταξύ τους ζευγάρια. Τέλος οι 12 τελευταίοι θα αποκλειστούν.

Η σεζόν 2024/25 για το Champions League θα ολοκληρωθεί στην Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου, επιστρέφοντας στη γερμανική πόλη για πρώτη φορά από το 2012.

Αθλητικό στοίχημα στο Champions League

Για τις στοιχηματικές επιλογές στο Champions League, τα στατιστικά αποτελούν ζωτικό κομμάτι μιας επιτυχημένης επιλογής. Στην περσινή διοργάνωση σημειώθηκαν κατά μέσο όρο 3 γκολ ανά παιχνίδι, με τα τέρματα να επιτυγχάνονται κάθε 30 λεπτά. Αν και αυτό είναι ένα υψηλό νούμερο, τα πολλά γκολ επιτεύχθηκαν όταν οι μεγάλες ομάδες αντιμετώπισαν πιο αδύναμες, ειδικά στη φάση των ομίλων. Η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις ομάδες, συχνά σημαίνει παιχνίδια με πολλά γκολ. Επίσης τα περισσότερα γκολ συνολικά στη διοργάνωση μπήκαν στο διάστημα 46’-60’ των αγώνων.

Champions League 2024/25 και στοίχημα

Ομάδες που έχουν δημιουργήσει δυναστείες εντός των συνόρων, τα τελευταία χρόνια, όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, μπαίνουν στη διοργάνωση με στόχο να δικαιώσουν τις προσδοκίες με τους «Πολίτες» να κατακτούν την πρώτη τους κούπα την σεζόν 2022-23. Παραδοσιακά κλαμπ της Ευρώπης, όπως η Μπαρτσελόνα, προσπαθούν να ανακάμψουν. H Μπάγερν Μονάχου θέλει να φτάσει ξανά στην κορυφή. Σημαντική η επιστροφή της Γιουβέντους στην διοργάνωση των κορυφαίων. Το βήμα παραπάνω ψάχνει η κυρίαρχός του ιταλικού ποδόσφαιρου, Ίντερ. Όλοι αυτοί όμως έχουν να αντιμετωπίσουν την πραγματική υπερδύναμη της Ευρώπης, τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις 15 κατακτήσεις.

Ο νικητής του Champions League αντιμετωπίζει τον νικητή του Europa League, όπου αναδεικνύεται ο Super πρωταθλητής Ευρώπης, στο Super Cup. Σε αυτό το τουρνουά, ακόμα και η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη δεν κερδίζει πάντα την κούπα.

Στην bwin απολαμβάνεις το παιχνίδι σου με τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις, κορυφαία ειδικά ομάδων και παικτών, Build A Bet, Combi+  καθώς και μακροχρόνια στοιχήματα. Τέλος με την λειτουργία της Πρώιμης Πληρωμής θα κερδίσεις το δελτίο σου αν σε οποιαδήποτε στιγμή ομάδα σου προηγηθεί με 2+ γκολ.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο