Κορυφαίες διοργανώσεις
NHL - Ενισχυμένη απόδοση
Β. Αμερική
4
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Άνδρες
Κόσμος
1
Όλες οι διοργανώσεις
Χόκεϊ επί Πάγου
Χόκεϊ επί Πάγου
Γραμμές παιχνιδιού

Στοίχημα Χόκεϊ επί πάγου

Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον Καναδά και τη Βόρεια Ευρώπη. Οι παίκτες του είναι σκληροί αθλητές. Κάποιες φορές δέχονται χτυπήματα από το μπαστούνι στο πρόσωπο και συνεχίζουν. Παρά τα σοβαρά χτυπήματα, τίποτα δεν τους σταματά. Όταν μιλάμε για το online στοίχημα στο χόκεϊ πολύ λίγα αθλήματα μπορούν να συγκριθούν με αυτό σε ταχύτητα, εξυπνάδα και τεχνική.

Το πιο γρήγορο άθλημα στον κόσμο

Η συνεχόμενη δράση είναι ένας από τους πολλούς λόγους που το χόκεϊ είναι ένα από τα κορυφαία αθλήματα του πλανήτη. Όλα σε αυτό το άθλημα είναι γρήγορα. Γίνονται ταχύτατα. Από τις πάσες και την κίνηση μέχρι και τα γκολ.

 Οι παίκτες του χόκεϊ προπονούνται σκληρά για να έχουν την ικανότητα να ελέγχουν το τέμπο και τον ρυθμό του αγώνα. Μπορούν να επιταχύνουν ή να ρίξουν τους ρυθμούς, ανάλογα με το τι χρειάζεται ή ακόμα και να δώσουν σκληρές μάχες. Σε αυτό το άθλημα οι παίκτες δουλεύουν ως σύνολο, κάτι που το κάνει πιο διασκεδαστικό.

Οι παίκτες του χόκεϊ πρέπει να συνδυάζουν ταχύτητα και αντίληψη και να μπορούν να αντεπεξέλθουν φορώντας τον εξοπλισμό τους.

Στοίχημα στο NHL, στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο

Για την καλύτερη Λίγκα, το NHL, υπάρχουν κάθε μέρα διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές στην bwin. Η κανονική περίοδος στο χόκεϊ είναι από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και τα Playoffs δεν ολοκληρώνονται πριν τον Ιούνιο.

Τα Playoffs στο NHL είναι από τα πλέον συναρπαστικά σε όλα τα μεγάλα σπορ. Για να γίνει κανείς πρωταθλητής Βορείου Αμερικής πρέπει να... επιβιώσει αγωνιστικά μέσα από εξαντλητικούς γύρους στο μίνι πρωτάθλημα, έπειτα από επτά μήνες αγώνων κανονικής διάρκειας. Η κανονική περίοδος προσφέρεται για το live betting. Επειτα από 28 αγώνες στα Playoffs αναδεικνύεται η ομάδα που αξίζει να κερδίσει το Stanley Cup.

Οι κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές στο χόκεϊ

Όπως και στο μπάσκετ, έτσι και στο χόκεϊ υπάρχει σημαντικός αριθμός αγώνων που, προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών. Αυτό προφανώς και έχει να κάνει με το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, τον νικητή σε έναν αγώνα, τον πρώτο σκόρερ, τις δύο ομάδες που θα κάνουν over ή under, τον επόμενο σκόρερ και πολλά παραπάνω.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

 Το χόκεϊ επί πάγου είναι χαϊλάιτ και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από τη δεκαετία του 1920. Για πολλούς παίκτες, η κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού Μεταλλίου παραμένει η κορυφαία στιγμή της καριέρας τους. Το Παγκόσμιο χόκεϊ επί πάγου διεξάγεται κάθε χρόνο και συμπεριλαμβάνει τις κορυφαίες 16 Εθνικές ομάδες του κόσμου. Οι αστέρες του αθλήματος ανταγωνίζονται σε top επίπεδο. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν επιλογές  για τη νικήτρια του τουρνουά.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο