Αποδόσεις NBA

Τα παιχνίδια μπάσκετ ΝΒΑ σε μεταφέρουν στο «μαγικό κόσμο» του αθλήματος, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Οι καλύτεροι παίκτες του πλανήτη δίνουν ραντεβού στο αμερικανικό πρωτάθλημα και το ΝΒΑ θεωρείται η κορυφαία λίγκα του κόσμου. Στο πρωτάθλημα του NBA συμμετέχουν 30 ομάδες, χωρισμένες σε δυο περιφέρειες (Ανατολή - Δύση). Οι οκτώ καλύτερες ομάδες, βάσει νικών, ανά περιφέρεια προκρίνονται στα playoffs. Οι σειρές κρίνονται στις τέσσερις νίκες.

Πρόγραμμα NBA

Η συνέχεια αποτελείται από playoffs των 16 ομάδων που συνεχίζουν. Η βαθμολογία στο NBA καταρτίζεται με βάση το ρεκόρ σε νίκες - ήττες, ενώ σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας, παίζει ρόλο και η κατάταξη στις επιμέρους κατηγορίες.

NBA Στοίχημα 

Οι καλύτεροι παίκτες στο ΝΒΑ αγωνίζονται να κερδίσουν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή. Η κατάκτηση του τελικού του ΝΒΑ είναι μια ομαδική προσπάθεια, οπότε η κατάκτηση πολλαπλών τίτλων μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Από αυτή τη λίστα των παικτών που έχουν κερδίσει τα περισσότερα δαχτυλίδια, η πλειονότητα ήταν μέλη των Μπόστον Σέλτικς. Οι υπόλοιποι ήταν των Λος Άντζελες Λέικερς, οι δύο ομάδες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα δαχτυλίδια (ισοβαθμούν στα 17). Οι παίκτες με τα περισσότερα δαχτυλίδια πρωταθλητή στη Λίγκα ήταν ο Μπιλ Ράσελ (11) και ο Σαμ Τζόουνς (10). Στη bwin μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα παικτών αφού πρώτα έχετε μελετήσει τα στατιστικά.

NBA Hellas 

Βέβαια, το ελληνικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Ανατολή και το Γουισκόνσιν, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετατράπηκε σε έναν από τους Super Star της λίγκας και αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς. Τα νέα του Έλληνα σούπερ σταρ θα τα βρείτε στο bwin news, μαζί με αναλύσεις στατιστικά και προγνωστικά για τους αγώνες του NBA.

Στοίχημα & αποδόσεις NBA στη bwin 

Στη bwin, θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, αλλά και live streaming στους αγώνες του NBA, τόσο για την κανονική περίοδο, όσο και για τα playoffs. Μαζί, μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το νικητή του NBA, τον MVP της κανονικής περιόδου, αλλά και πολλές ακόμα αγορές από τα πρωταθλήματα μπάσκετ σε όλο τον κόσμο.


Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.