Αμερικάνικο ποδόσφαιρο
Αμερικάνικο ποδόσφαιρο
Γραμμές παιχνιδιού
Χάντικαπ
Σύνολο
Στοίχημα νίκης
Πάκερς
@
Ιγκλς
6/9/24 11:00 μ.μ.
+1,5
1.91
-1,5
1.91
49,5
O 49,5
1.91
U 49,5
1.91
1.95
1.87

Στοίχημα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο - NFL

Το NFL είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στις ΗΠΑ. Συναρπαστικό, γεμάτο δράση, πολλά παιχνίδια, αντιπαλότητες, είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν γοητεία σε ένα μοναδικό σπορ.

Κερδίζει συνεχώς νέους οπαδούς και συνεχίζει να ανεβαίνει συνεχώς στις προτιμήσεις των παικτών κάθε χρόνο στο
αθλητικό online στοίχημα. Κάθε Κυριακή, κυριαρχεί στην τηλεόραση. Είναι ένα από τα λίγα αθλήματα που κάνουν τους οπαδούς να μην χάνουν ούτε παιχνίδι στο τέλος της εβδομάδας, όχι μόνο της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά γενικά.

Κάθε ομάδα δίνει μόλις 16 παιχνίδια ανά σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έστω και μία ήττα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική στην προσπάθεια για είσοδο στα playoffs. Έτσι, κάθε αγώνας είναι ο πιο σημαντικός μέχρι τον επόμενο. Αυτό είναι που κάνει το NFL μία από τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα. Όποιος θέλει να ζήσει την αγωνία, το πάθος, το δράμα και πολλές ανατροπές, τότε δεν έχει παρά να παρακολουθήσει αμερικάνικο ποδόσφαιρο!

NFL: Κάποιοι από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο

Το ταλέντο και η ικανότητα που απαιτούνται ποικίλουν πολύ από παίκτη σε παίκτη και από θέση σε θέση. Και σε άλλα σπορ αγωνίζονται κορυφαίοι αθλητές, αλλά σε κανένα από αυτά δεν χρειάζεται το «πακέτο», που πρέπει να έχει κάποιος για να αγωνιστεί στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, που αποτελεί το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής.

Οι προπονητές, οι αναλυτές και οι παίκτες της bwin θα πρέπει να αναλύσουν κάθε παιχνίδι φάση-φάση για να βρουν τις αδυναμίες των αντιπάλων και τις τακτικές τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι συναρπαστικό για στοιχηματισμό.

Στοίχημα στο Super Bowl

Είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά ραντεβού κάθε χρόνο και ίσως το κορυφαίο σόου.

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και των playoffs, οι δύο κορυφαίες ομάδες θα αναμετρηθούν για το βαρύτιμο τρόπαιο. Στο NFL η προετοιμασία των δύο φιναλίστ διαρκεί για δύο εβδομάδες, κατά τις οποίες γίνονται καθημερινές αναλύσεις και παρουσιάζονται αμέτρητα στατιστικά.

Κάθε παίκτης της bwin παρακολουθεί με αγωνία αυτή την περίοδο, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και όλα θα κριθούν σε έναν και μόνο αγώνα.

Το δράμα και η μαγεία του παιχνιδιού είναι απαράμιλλα

Το NFL έχει κάνει τρομερή δουλειά, ώστε να δημιουργήσει κάτι μοναδικό,

Φυσικά και υπάρχουν ομάδες που κυριαρχούν και παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Όλοι, όμως, μπορούν να τους κερδίσουν όλους σε αυτό το πρωτάθλημα.

Το δράμα που προσφέρει κάθε παιχνίδι είναι αυτό που κάνει αυτό το άθλημα να ξεχωρίζει. Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο στέλνει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο μόνο απλό άθλημα δεν είναι. Για να φτάσει στην κορυφή μία ομάδα θα πρέπει να έχει έναν φανταστικό προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη στρατηγική και να έχει όραμα. Πολλές φορές, το στυλ μοιάζει με στοίχημα στο σκάκι, καθώς οι προπονητές θα πρέπει να σκεφτούν πολύ προσεκτικά τις κινήσεις τους, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.
Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο