21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοίχημα Πολιτική

Συναρπαστικές αγορές κι εκτός τερέν, με το βλέμμα να είναι στα πολιτικά στοιχήματα. Η προσοχή είναι στραμμένη σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του πλανήτη, όπως οι Προεδρικές Εκλογές 2020 που αφορούν την ανάδειξη νέου Προέδρου στις ΗΠΑ. Στοιχήματα για εκλογές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ποιος θα είναι άραγε ο νικητής των εκλογών; Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι ή κάποιος ανεξάρτητος υποψήφιος; Ελκυστικές στοιχηματικές αποδόσεις εκλογών με πολλές επιλογές για τον νικητή. Θα είναι ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ; Υπάρχουν και αυτές των: Πενς, Σάντερς, Γουόρεν. Ξεχωρίζει και η επιλογή αν 'Θα επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ ως Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020'. Στοίχημα για προεδρικές εκλογές και θα βρούμε την επιλογή 'Ποιος θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών'. Υπάρχουν τα ονόματα των: Σάντερς, Μπάιντεν, Μπάτιγκιγκ.

Αποδόσεις Πολιτική στη bwin

Οι επιλογές έρχονται στην οθόνη σου, με ανταγωνιστικές αποδόσεις, προσφέροντας ακόμα καλύτερη στοιχηματική εμπειρία στο στοίχημα της πολιτικής. Οι επιλογές για το 'Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2020', για τις 'Προεδρικές Εκλογές 2020' στις ΗΠΑ, αλλά και 'Γενικές Εκλογές 2022' στη Σουηδία. Αποδόσεις εκλογών σε όλη την υφήλιο, όπου διεξάγονται.

Στοιχήματα για εκλογές και στη Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου ξεχωρίζει η επιλογή 'Επόμενος αρχηγός των Εργατικών'. Ο μεγάλος χαμένος των εκλογών Τζέρεμι Κόρμπιν αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματος μετά την ήττα στις εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας. Τα ονόματα που ακούγονται για την ηγεσία των Εργατικών είναι αρκετά, όπως φαίνεται και στις επιλογές που υπάρχουν. Ο Σερ Κιρ Στάρμερ, η Ρεμπέκα Λονγκ Μπέιλι, η Λίζα Νάντι, αλλά και οι: Φίλιπς, Λιούις, Γκάρντινερ.

Η ενότητα πολιτική περιλαμβάνει επίσης και επιλογές για στοίχημα στις περιφερειακές εκλογές, στοίχημα στις βουλευτικές εκλογές καθώς και στοίχημα στις δημοτικές εκλογές.