Στοίχημα Όσκαρ

Διασκέδαση
Κυρίως

Στοίχημα Όσκαρ

Η νύχτα των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα highlight της σεζόν, όπως και ένα από σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα της διασκέδασης. Στη bwin θα βρεις στοιχήματα για τους νικητές των Όσκαρ, τα οποία θα βρεις στην κατηγορία Διασκεδάση, μαζί με στοιχήματα που αφορούν γεγονότα και νύχτες βραβείων, όπως η Eurovision, ή το διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας στην Ιταλία.

ΤΥΠΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ OSCAR

Η αυλαία της βραδιάς των Οσκαρ ανοίγει στη bwin, με ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις για όλες τις κατηγορίες, όπως Καλύτερης φωτογραφίας, Α’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, Σκηνοθεσίας, αλλά και στοιχήματα όπως ο λόγος του νικητή που θα διαρκέσει περισσότερο. Μαζί, και ειδικά για το αν θα πέσει κάποιος από τους νικητές ανεβαίνοντας στη σκηνή, ή ακόμα και η σειρά των Celebrities που θα εμφανιστούν στο video Ιn Memoriam.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ

Τα βραβεία της φετινής χρονιάς θα έχουν έντονο χρώμα… Κλόε Ζάο για την ταινία "Nomadland" με 6 υποψηφιότητες, η ταινία "Mank" με 10 υποψηφιότητες αλλά και οι ταινίες "The Father", "The trial of the Chicago 7" και "Sound of Metal" με 6 υποψηφιότητες η κάθεμια.

OSCAR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα λάβει χώρα στις 26 Απριλίου στο Dolby Theatre της Καλιφόρνια. Το «κόκκινο χαλί» για τους ηθοποιούς και τους συντελεστής θα στρωθεί από τις 02:00 π.μ., ενώ η τελετή θα ξεκινήσει στις 03:00 π.μ.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο