Όλες οι χώρες
Ευρώπη
2
Ελλάδα
1
Ιταλία
3
Γερμανία
10
Πολωνία
3
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ
Βόλεϊ
Βόλεϊ
1 2 - Ποιος θα νικήσει:
Νικητής σετ
1
2
1
2
Βίκινγκ TIF
Κολ
Ξεκινά σε 49 λεπ
1.33
2.95
Σετ 1
1.53
Σετ 1
2.30

Στοίχημα Βόλει

Τα τελευταία χρόνια η δημοτικότητα του βόλεϊ έχει αυξηθεί σημαντικά και υπολογίζεται ότι 800 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως παίζουν βόλεϊ. Μάλιστα, προσελκύονται από αυτό όλο και περισσότεροι παίκτες στοιχήματος. 

Πριν από λίγο καιρό ήταν ένα από τα αθλήματα που τράβηξε περισσότερο τους προβολείς πάνω του κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων. 

Το επαγγελματικό βόλεϊ είναι τόσο εύκολο να κατανοηθεί, όσο η ερασιτεχνική μορφή του, που πιθανότατα κάποια στιγμή έχετε παίξει και οι ίδιοι. Μπορείτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία ποντάροντας online στοιχήματα την ώρα που παρακολουθείτε μία αθλητική διοργάνωση.

Το γεγονός ότι μπορείτε να βρείτε διοργανώσεις στο βόλεϊ κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς δημιουργεί πολλές επιλογές πονταρίσματος σε αυτό το μοναδικό άθλημα.

 

Οι εθνικές ομάδες στο επίκεντρο

Στο βόλεϊ οι αγώνες των εθνικών ομάδων εμπνέουν μεγαλύτερο θαυμασμό από τους αγώνες πρωταθλήματος, σε αντίθεση με άλλα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα.

Εκτός, από τους αγώνες συλλόγων, το βόλεϊ προσφέρει δύο με τρεις μεγάλες συναρπαστικές διεθνείς διοργανώσεις τον χρόνο. Αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία, ώστε να παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη και την απόδοση μίας εθνικής ομάδας. 

Το 2021 κρίθηκαν τρεις τίτλοι σε Nations League, Ολυμπιακούς αγώνες και EuroVolleyTο 2022, όλα δείχνουν ότι οι λάτρεις του αθλήματος θα απολαύσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα αντικαταστήσει το Ευρωπαϊκό. Το 2023, θα διεξαχθούν τρεις διοργανώσεις: Το Nations League, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό

Υπάρχουν πολλές διοργανώσεις στις οποίες οι καλύτερες εθνικές ομάδες μπορούν να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Οι χώρες με τις κορυφαίες εθνικές είναι η Βραζιλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Ευρώπη, Πολωνία, Ρωσία, Ιταλία και Γαλλία έχουν σταθερή παρουσία σε τελικές φάσεις διοργανώσεων.

Το ιταλικό πρωτάθλημα - η SuperLega - είναι σταθερά ανταγωνιστικό. Ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθάει τη λίγκα να βρίσκεται σε τοπ επίπεδο είναι η παρουσία των Γάλλων διεθνών παικτών, οι οποίοι κατέκτησαν πρόσφατα το χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και αγωνίζονται ή έχουν περάσει από το πρωτάθλημα Ιταλίας.

 

Αποδόσεις Βόλεϊ στην bwin

Μία ομάδα κερδίζει έναν πόντο, όταν καταφέρει να στείλει την μπάλα στο έδαφος της αντίπαλης ομάδας. Η πρώτη ομάδα που φτάνει τους 25 πόντους κερδίζει ένα σετ. Τα πιο κοινά πονταρίσματα στο βόλεϊ, αφορούν τον συνολικό αριθμό πόντων που θα σημειωθούν. 

Ένα δημοφιλές είδος στοιχήματος στο βόλεϊ είναι το ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο σετ. Μάλιστα, αυτός είναι συχνά ένας καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα.

Ένα παιχνίδι βόλεϊ δεν υπάρχει περίπτωση να λήξει ισόπαλο. Σε περίπτωση πιθανής ισοπαλίας, ο νικητής κρίνεται στο τάι μπρέικ. Στο βασικό στοίχημα υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις για το αποτέλεσμα.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο