Βραζιλία - Ελλάδα: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του Mundobasket!

Βραζιλία – Ελλάδα: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του Mundobasket!

Εναρξη: 15:00, 03/09/2019
Γήπεδο: Nanjing, Gymnasium of Youth Olympic Games Sport Park

Η Ελλάδα μπήκε ιδανικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, διέλυσε το Μαυροβούνιο και κόντρα στη Βραζιλία θέλει το δυο στα δυο στον όμιλο!

Με… ιδρώτα και Μπαρμπόσα η Βραζιλία!

Η Βραζιλία δεν έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο μπήκε με το δεξί στο τουρνουά, καθώς επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με με 102-94. Η Σελεσάο είχε καλύτερο ποσοστό στο τρίποντο, μοίρασε περισσότερες ασίστ, έκανε περισσότερα κλεψίματα και λιγότερα λάθη. Ο 36χρονος Μπαρμπόσα έφτασε τους 22 πόντους και ο Λουζ είχε 15.Βέβαια, κλειδί για τη νίκη επί των Νεοζηλανδών ήταν η παρουσία του Γκαρσία με τους 12 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά και η εξαιρετική άμυνα στον Ντελάνι. Η απουσία του Νέτο είναι μεγάλη σε μία ομάδα που η ποιότητα στα γκαρντ αποτελεί σπάνιο είδος. Βαρεχάο, Φελίτσιο, Λίμα και Μαρκίνιος έχουν εμπειρία από διοργανώσεις σαν κι αυτή.

Εκκωφαντική πρεμιέρα η Εθνική!
H Εθνική ήταν επιβλητική στην πρεμιέρα και διέλυσε το Μαυροβούνιο με 85-60. Με πολύ σκληρή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε εκρηκτικό ξεκίνημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, ήταν εντυπωσιακοί, ενώ ο Αντετοκούνμπο πήρε ανάσες! Τι θα άλλαζε ο Σκουρτόπουλος ενόψει του ματς με τη Βραζιλία; Τα 15 λάθη και τους 44 πόντους παθητικό στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σίγουρα θα «χτίσει» γύρω από τον «Greek Freak» στα επόμενα παχνίδια, ωστόσο καλείται να βρει ισορροπία, μιας και η Ελλάδα διαθέτει ταλέντο και προσωπικότητες όπως οι Καλάθης, Σλούκας, Πρίντεζης και Μπουρούσης. Το γρήγορο μπάσκετ είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της Εθνικής, όπως και η σκληρή άμυνα, όπου στην πρεμιέρα έμοιαζε με… Σινικό τείχος! Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα και κάθε αιφνιδιασμός προσφέρει κι ένα εύκολο καλάθι για την Εθνική. Η Ελλάδα διαθέτει πολύ καλούς δημιουργούς αφού Καλάθης, Σλούκας, Πρίντεζης, Μπουρούσης έχουν τον τρόπο για την ιδανική πάσα.

Ελλάδα – Βραζιλία σε Mundobasket!

Τέσσερα ραντεβού έχουν δώσει οι δυο ομάδες, που μετράνε δυο νίκες η καθεμιά. Η πιο πρόσφατη ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιαπωνία, όπου η Ελλάδα είχε πάρει μια εύκολη νίκη.

23/08/2006 Βραζιλία – Ελλάδα 80-91
19/08/1990 Βραζιλία – Ελλάδα 97-94
14/08/1990 Βραζιλία – Ελλάδα 88-103
09/07/1986 Ελλάδα – Βραζιλία 95-115

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X