Premier League (Αγγλία)

Οι πιο... All I want for Christmas is you ματσάρες της Premier League! (Poll)

Οι πιο… All I want for Christmas is you ματσάρες της Premier League! (Poll)

Ματσάρες που μας έκαναν τα Χριστούγεννα πιο όμορφα, αναμετρήσεις που πέρασαν στην ιστορία και πέρασαν στην ιστορία της Premier League. Από το Όλνταμ – Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι τίτλου της Σίτι με τη Λίβερπουλ. Το bwin News σας βάζει στο εορταστικό κλίμα με παιχνίδια που δεν ξεχνιούνται…

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι της Premier League; (Quiz)

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι της Premier League; (Quiz)

H κορυφή της Premier League περνά από το «Ετιχαντ», εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ (25/11-14.30). Ενα μεγάλο ντέρμπι, μια μεγάλη παρτίδα τακτικής…

Τα... κακά παιδιά και το «θαύμα» της Γουίμπλεντον!

Τα… κακά παιδιά και το «θαύμα» της Γουίμπλεντον!

«The Crazy Gang have beaten the Culture Club» φώναζε ο θρυλικός σχολιαστής του BBC, Τζον Μότσον μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 1988 από την Γουίμπλεντον κόντρα στη Λίβερπουλ.

Πεπ Γκουαρδιόλα: Είναι τελικά ο κορυφαίος όλων; (Poll)

Πεπ Γκουαρδιόλα: Είναι τελικά ο κορυφαίος όλων; (Poll)

Πεπ Γκουαρδιόλα, ο προπονητής που πήγε το ποδόσφαιρο τακτικά ένα βήμα παραπέρα. Ο Καταλανός τεχνικός κέρδισε τίτλους, όμως φρόντισε με την τακτική του να αφήσει σπουδαία κληρονομιά. Είναι ο κορυφαίος τεχνικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου;

Λιντς: Η «χρυσή» γενιά των 00’s! (Poll)

Λιντς: Η «χρυσή» γενιά των 00’s! (Poll)

Λιντς, η ομάδα των 00’s που έκανε την Αγγλία πιο… πλούσια ποδοσφαιρικά! Τα «παγώνια» εντυπωσίασαν με το ελκυστικό τους ποδόσφαιρο, αποθεώθηκαν και πέρασαν στην ιστορία ως μια από τις πιο ελκυστικές ομάδες της Premier League. 

Premier League All Stars! Ποια είναι η κορυφαία ενδεκάδα;

Premier League All Stars! Ποια είναι η κορυφαία ενδεκάδα;

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, η Λίγκα που προσελκύει τα βλέμματα εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον πλανήτη. Η Premier League καθηλώνει, προσελκύει τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κάθε αγωνιστική κρύβει εκπλήξεις και συγκινήσεις. Το bwin News γυρίζει το χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης. 

Eric

Eric “The King”: Ο παίκτης που «έχτισε» τον μύθο της Γιουνάιτεντ! (poll)

«Αλλαγή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλωσορίστε το Νο12, Ερίκ Καντονά» τόνιζε ο εκφωνητής του γηπέδου, Κέιθ Φέιν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι πέτυχε η... τάξη του '92; (poll)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι πέτυχε η… τάξη του ’92; (poll)

Γρήγορα η Μάντσεστερ έγινε το επίκεντρο του Νησιού, όχι μόνο λόγω των OASIS και των Stone Roses, αλλά χάρη της Γιουνάιτεντ που άρχιζε να λάμπει ξανά

Premier League: Υπάρχει ομάδα για να «γκρεμίσει» τη Σίτι; (Poll)

Premier League: Υπάρχει ομάδα για να «γκρεμίσει» τη Σίτι; (Poll)

Η Premier League γι ακόμα μια σεζόν έκλεψε τις εντυπώσεις και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει Λίγκα που μπορεί να της αποσπάσει τη σκυτάλη. Η Σίτι εξασφάλισε το τρίτο διαδοχικό της πρωτάθλημα, αν και αυτή η επιτυχία δεν ήρθε εύκολα.

Premier League: Ποιος είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας; (Poll)

Premier League: Ποιος είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας; (Poll)

Premier League, το πρωτάθλημα των κορυφαίων, η Λίγκα των ισχυρών, της λάμψης! Μεγάλοι επιθετικοί, σούπερ χαφ, αμυντικοί – ηγέτες. Υπάρχουν όμως και τεράστιοι γκολκίπερ που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη διοργάνωση.

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον - Αρσέν Βενγκέρ: Εκείνοι που «γιγάντωσαν» την Premier League (Poll)

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – Αρσέν Βενγκέρ: Εκείνοι που «γιγάντωσαν» την Premier League (Poll)

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ, δυο «πυγμάχοι» που πάλευαν σαν τρελοί. Οι μάχες πολλές, αλλά η απόσταση που διάνυσαν τεράστια. Στο τέλος της ημέρας έμεινε ο σεβασμός, αλλά και οι μεγάλες ατάκες… Το Hall of Fame της Premier League τους υποδέχθηκε κι ένα ποητήρι κρασί, επιλογή του Σκωτσέζου, θα τους θυμίζει την εποχή που το αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν οι… δυο τους!

Λίβερπουλ - Μαν. Γιουνάιτεντ: Πόσο καλά γνωρίζεις το απόλυτο ντέρμπι; (Quiz)

Λίβερπουλ – Μαν. Γιουνάιτεντ: Πόσο καλά γνωρίζεις το απόλυτο ντέρμπι; (Quiz)

Επιστροφή στα τρόπαια μετά από έξι χρόνια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε 2-0 στον τελικό της Νιούκαστλ και κατέκτησε το League Cup στο «Wembley»!

X