ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague - Playoffs: Το... ωχ-ωχ-ωχ φινάλε και η «μάχη» για το πλεονέκτημα έδρας! (Poll)

EuroLeague – Playoffs: Το… ωχ-ωχ-ωχ φινάλε και η «μάχη» για το πλεονέκτημα έδρας! (Poll)

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Έξι στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στη EuroLeague και η μάχη για την απευθείας πρόκριση στα Playoffs ολοένα και φουντώνει. Έξι ομάδες για πέντε θέσεις έτοιμες για την τελική τους αντεπίθεση. Το bwin News σας παρουσιάζει τους έξι μονομάχους και τις αναμετρήσεις που απομένουν. … Read more

EuroLeague: Αχλάτσωτα made in Greece! (Poll)

EuroLeague: Αχλάτσωτα made in Greece! (Poll)

Ένα καλάθι, μια νίκη, μια πρόκριση, ίσως και το μεγάλο τρόπαιο της EuroLeague! Mεγάλα σουτ που έγραψαν ιστορία στη EuroLeague! Αχλάτσωτα που έδωσαν νίκες, προκρίσεις, τρόπαια και όλα αυτά από τα χέρια Ελλήνων παικτών! Καλάθια που προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού και θα μνημονεύονται για πάντα! Το bwin News δεν ξεχνά απίθανα σουτ της διοργάνωσης.

Οι Αμερικάνοι που κάναμε... αφίσα: 2000-2009 edition! (Poll)

Οι Αμερικάνοι που κάναμε… αφίσα: 2000-2009 edition! (Poll)

Αμερικάνοι παίκτες από την Ελλάδα έχουν περάσει πολλοί. Ακόμη περνούν και θα συνεχίσουν, μιας και η χώρα μας είναι ιδανικός προορισμός. Η δεκαετία των ΄90s  είχε κάτι το ιδιαίτερο, οι αθλητές άφηναν ανεξίτηλο το στίγμα τους και τα ονόματά τους δεν τα ξεχνούσες ποτέ! Τη συγκεκριμένη δεκαετία το μπάσκετ στην … Read more

EuroLeague Quiz: Οι πιο «καυτοί» σουτέρ των ευρωπαϊκών παρκέ!

EuroLeague Quiz: Οι πιο «καυτοί» σουτέρ των ευρωπαϊκών παρκέ!

«Kαυτά πιστόλια», παίκτες που έγραψαν ιστορία, μπομπέρ που το όνομά τους ταρακούνησε την EuroLeague. Ηξεραν να σκοράρουν όσο λίγοι από τα 6.75 μ.  και να φορτώνουν τα αντίπαλα καλάθια με πόντους.

Περιστέρι bwin: Μπασκετική ιστορία σαν… παραμύθι!

Περιστέρι bwin: Μπασκετική ιστορία σαν… παραμύθι!

Όποιος ξεχνά το παρελθόν, δεν μπορεί να έχει μέλλον και μια πόλη, όπως το Περιστέρι πορεύεται σε βάσεις βαθιά χτισμένες. To Περιστέρι bwin, ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη σεζόν της πρόσφατης ιστορίας, αλλά η λάμψη του παρελθόντος θα είναι πάντα εκεί να δείχνει τον δρόμο!

Basket-Quiz: Θυμάσαι τους Αμερικάνους της Α1 από τα παρατσούκλια; (90's edition)

Basket-Quiz: Θυμάσαι τους Αμερικάνους της Α1 από τα παρατσούκλια; (90’s edition)

Το bwin News γύρισε το χρόνο πίσω, έψαξε και βρήκε τα παρατσούκλια παικτών που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα και σας βάζει στο κλίμα με ένα κουίζ… αναμνήσεων! Καλή επιτυχία.

Η Εθνική πάει Μουντομπάσκετ! (Poll)

Η Εθνική πάει Μουντομπάσκετ! (Poll)

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, ανακοίνωσε τη 12αδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ και παρά τις σημαντικές απουσίες, η αισιοδοξία είναι διάχυτη. Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στις Φιλιππίνες για το Μουντομπάσκετ.

EuroLeague Final4: Πόσο καλά γνωρίζεις τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ;

EuroLeague Final4: Πόσο καλά γνωρίζεις τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ;

Από τη Γιουγκοπλάστικα, την μπασκετική απάντηση στο «total football», στη Ρεάλ, στις ελληνικές ομάδες των τίτλων και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον πολυνίκη της EuroLeague

X