Basket League (Ελλάδα)

Οι Αμερικάνοι που κάναμε... αφίσα: 2000-2009 edition! (Poll)

Οι Αμερικάνοι που κάναμε… αφίσα: 2000-2009 edition! (Poll)

Αμερικάνοι παίκτες από την Ελλάδα έχουν περάσει πολλοί. Ακόμη περνούν και θα συνεχίσουν, μιας και η χώρα μας είναι ιδανικός προορισμός. Η δεκαετία των ΄90s  είχε κάτι το ιδιαίτερο, οι αθλητές άφηναν ανεξίτηλο το στίγμα τους και τα ονόματά τους δεν τα ξεχνούσες ποτέ! Τη συγκεκριμένη δεκαετία το μπάσκετ στην … Read more

Περιστέρι bwin: Μπασκετική ιστορία σαν… παραμύθι!

Περιστέρι bwin: Μπασκετική ιστορία σαν… παραμύθι!

Όποιος ξεχνά το παρελθόν, δεν μπορεί να έχει μέλλον και μια πόλη, όπως το Περιστέρι πορεύεται σε βάσεις βαθιά χτισμένες. To Περιστέρι bwin, ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη σεζόν της πρόσφατης ιστορίας, αλλά η λάμψη του παρελθόντος θα είναι πάντα εκεί να δείχνει τον δρόμο!

Basket-Quiz: Θυμάσαι τους Αμερικάνους της Α1 από τα παρατσούκλια; (90's edition)

Basket-Quiz: Θυμάσαι τους Αμερικάνους της Α1 από τα παρατσούκλια; (90’s edition)

Το bwin News γύρισε το χρόνο πίσω, έψαξε και βρήκε τα παρατσούκλια παικτών που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα και σας βάζει στο κλίμα με ένα κουίζ… αναμνήσεων! Καλή επιτυχία.

Χατζηβρέττας, «Σόφο», Διαμαντίδης: Όταν ο Ηρακλής... δημιουργούσε πρωταγωνιστές!

Χατζηβρέττας, «Σόφο», Διαμαντίδης: Όταν ο Ηρακλής… δημιουργούσε πρωταγωνιστές!

Ηρακλής, η ομάδα που ήξερε πως να βάζει σε ένα περιβάλλον μιας ομάδας ταλαντούχους παίκτες, να τους δίνει κίνητρα, όραμα και να τους αφήνει έτοιμους για το μεγάλο βήμα. Ένα μοντέλο απόλυτα σύμφυτο με το σύγχρονο μπάσκετ. Ο «Γηραιός» μπορεί να μην πήρε τίτλο, αλλά πέρασε στην ιστορία, ως η ομάδα που ήξερε να βγάζει ηγέτες.

Οι κορυφαίοι Αμερικάνοι των ελληνικών παρκέ στα '90s! (Poll)

Οι κορυφαίοι Αμερικάνοι των ελληνικών παρκέ στα ’90s! (Poll)

Αμερικάνοι μπασκετμπολίστες από την Ελλάδα έχουν περάσει πολλοί. Ακόμη περνούν και θα συνεχίσουν. Η δεκαετία των ΄90s όμως είχε κάτι το ιδιαίτερο, οι παίκτες άφηναν ανεξίτηλο το στίγμα τους και τα ονόματά τους δεν τα ξεχνούσες ποτέ! Την παραπάνω δεκαετία το μπάσκετ στην Ελλάδα εκτοξεύθηκε και μαζί οι μετοχές τους.

Κύπελλο Ελλάδας: Για την πρώτη κούπα του 2022 στο Ηράκλειο!

Κύπελλο Ελλάδας: Για την πρώτη κούπα του 2022 στο Ηράκλειο!

Τα βλέμματα όλων στραμμένα στο Ηράκλειο, εκεί όπου ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας σε ένα ελκυστικό Final 4 θα δώσουν τα πάντα για την πρώτη κούπα του 2022!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κουίζ αιωνίων μέσα στο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κουίζ αιωνίων μέσα στο ΣΕΦ!

Είναι ξανά εδώ! Το ντέρμπι αιωνίων έρχεται να μας συγκλονίσει και το ΣΕΦ παίρνει… φωτιά! Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα, μετά από 1.100 ημέρες αποχής από το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών/Basket League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πληγωμένοι» στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πληγωμένοι» στο ΟΑΚΑ

Εννέα μέρες μετά τη μάχη τους στην Ευρωλίγκα, εκεί που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 93-80 στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» φιλοξενούν ξανά τον Ολυμπιακό την Κυριακή το απόγευμα (18:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Α’1 Μπάσκετ.

Ολυμπιακός – Άρης 89-67

Ολυμπιακός – Άρης 89-67

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «δύο στα δύο» στα φιλικά και ολοκλήρωσαν επιτυχημένα το πρώτο στάδιο προετοιμασίας με το 89-67 επί του Άρη στο Μέτσοβο. Μετά το 103-76 επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε σχετικά εύκολα -και- του Άρη με 89-67, πατώντας τέρμα στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο … Read more

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 103-76

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 103-76

Μετά από τέσσερις ημέρες στο Μέτσοβο, στον Ολυμπιακό ήρθε η ώρα για το πρώτο… ξεμούδιασμα, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν, κεκλεισμένων των θυρών, τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας με το δεξί την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Προφανώς και η αναμέτρηση δεν αποτελεί αφορμή για την εξαγωγή καθοριστικών συμπερασμάτων ενόψει της νέας σεζόν, καθώς … Read more

X