NBA

All Star Game 2022: Τα αστέρια στο... σπίτι του ΛεΜπρον Τζέιμς!

All Star Game 2022: Τα αστέρια στο… σπίτι του ΛεΜπρον Τζέιμς!

Το All Star Game σημαίνει θέαμα, χαμόγελα, αποθέωση, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Στο ίδιο γήπεδο βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου και αυτά που κάνουν μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο πιο... cool τύπος του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο πιο… cool τύπος του ΝΒΑ!

Για ένα σημαντικό διάστημα της καριέρας του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπιζόταν ως ένας παίκτης – ερωτηματικό. Ένα αίνιγμα. Ένα πρότζεκτ ενός παιδιού που όταν πρωτοπήγε στους Μιλγουόκι Μπακς ήταν αδύνατος σωματικά (χωρίς τον απαιτούμενο μυϊκό όγκο) και είχε επιλεγεί ως Νο15 στο ντραφτ του 2013. Μέσα σε μια … Read more

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… πλανητάρχης και τώρα πάει να γίνει ο καλύτερος Ευρωπαίος ever!

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… πλανητάρχης και τώρα πάει να γίνει ο καλύτερος Ευρωπαίος ever!

Για ένα σημαντικό διάστημα της καριέρας του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπιζόταν ως ένας παίκτης – ερωτηματικό. Ένα αίνιγμα.

NBA: Το πρόγραμμα των Play offs και η ευκαιρία με τα... play-in!

NBA: Το πρόγραμμα των Play offs και η ευκαιρία με τα… play-in!

Το ΝΒΑ μπαίνει στην τελική ευθεία και η αγωνία στο κόκκινο! Ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής; Ωστόσο, πριν δούμε την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή υπάρχουν τα Play offs και… πριν από αυτά τα play-in !

NBA 2020-21: Οι ομάδες της Δύσης που βλέπουν... Τελικούς!

NBA 2020-21: Οι ομάδες της Δύσης που βλέπουν… Τελικούς!

Η σεζόν αρχίζει και το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μπαίνει ξανά στις ζωές μας. Οι Λέικερς αναδείχθηκαν πρωταθλητές, ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στη «φούσκα» του Ορλάντο απέδειξαν πως δεν έχουν αντίπαλο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο, o απόλυτος σταρ του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο, o απόλυτος σταρ του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο παίκτης που έκανε το ΝΒΑ να υποκλιθεί στις ικανότητές του. Το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε η supermax επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς αντί 228.2 εκατομμυρίων δολαρίων!

NBA 2020: Ετσι έφτασαν στον τίτλο οι Λέικερς του ΛεΜπρον!

NBA 2020: Ετσι έφτασαν στον τίτλο οι Λέικερς του ΛεΜπρον!

Από τη δυσλειτουργία στην απόλυτη κυριαρχία. Από το χάος ξανά στο πρωτάθλημα. Οι Λος Άντζελες ολοκλήρωσαν την πιο… τρελή και δύσκολη σεζόν στην ιστορία του μπάσκετ και σε μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τελικοί ΝΒΑ 2020: ΛεΜπρον Τζέιμς vs Μαϊάμι Χιτ

Τελικοί ΝΒΑ 2020: ΛεΜπρον Τζέιμς vs Μαϊάμι Χιτ

Κάτι σαν deja vu. Το 2013 και το 2014 στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας ο τεχνικός της Ιντιάνα Φρανκ Βόγκελ αντιμετώπισε τον Έρικ Σποέλστρα των Χιτ με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να ξεκινάει με το Μαϊάμι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι αριθμοί που τον έκαναν... ξανά MVP του NBA!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι αριθμοί που τον έκαναν… ξανά MVP του NBA!

Με 20.000 φιλάθλους έξω από το φόρουμ Φίσερβ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την δήλωσή του με χαμόγελο. “Μετά από αυτήν την ημέρα σας παρακαλώ να μην με λέτε MVP μέχρι να το κερδίσω το έπαθλο του χρόνου”

X