NBA: Το πρόγραμμα των Play offs και η ευκαιρία με τα... play-in!

NBA: Το πρόγραμμα των Play offs και η ευκαιρία με τα… play-in!

Το ΝΒΑ μπαίνει στην τελική ευθεία και η αγωνία στο κόκκινο! Ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής; Ωστόσο, πριν δούμε την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή υπάρχουν τα Play offs και… πριν από αυτά τα play-in ! Nαι, έχουμε play-in φέτος κι αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες είχαν μια επιπλέον ευκαιρία, για να βρεθούν στη σειρά των Play offs.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Οι ομάδες στην 7η θέση και στην 8η θέση κάθε περιφέρειας θα έχουν δύο ευκαιρίες, να κερδίσουν ένα παιχνίδι και να πάρουν μια θέση στα Play offs. Οι ομάδες στην 9η και την 10η θέση, θα πρέπει να κερδίσουν δύο διαδοχικά παιχνίδια, για να πάρουν μια θέση στα Play offS.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν αυτός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου τονίζοντας ότι δεν βρίσκει νόημα στην απόφαση του ΝΒΑ να έχει play-in τουρνουά για είσοδο στα Play offs. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συμφώνησε μαζί του. «Όποιος σκέφτηκε και σχεδίασε αυτό το πράγμα για το Play in τουρνουά για τα Play off πρέπει να απολυθεί» τόνιζε χαρακτηριστικά. Η μοίρα όμως τον έφερε σε αυτή τη διαδικασία.

Λέικερς και Γουόριορς τα λένε στον πρώτο γύρο. Κατέλαβαν την 7η και την 8η θέση αντίστοιχα και θα παίξουν για μια τελική θέση στην 8άδα. Το πως έφτασαν μέχρι εδώ, είναι διαφορετική ιστορία.

Οι Λέικερς ξεκίνησαν για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά όμως οι τραυματισμοί τους αποπροσανατόλισαν, ενώ οι Γουόριορς τα πήγαν καλύτερα από πέρσι, αλλά έχουν κι αυτοί πολλές αδυναμίες. Η ομάδα του Λος Άντζελες, μετά από πολλά προβλήματα έφτασε στην 7η θέση, ενώ η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο είχε τον Κάρι να κάνει μια τρελή σεζόν αλλά να παλεύει μόνος. Τουλάχιστον έφτασε την ομάδα μέχρι τις θέσεις του play-in κι ελπίζει.

«Παίζουμε κόντρα στην ομάδα που κατά την γνώμη μου έχει τον MVP της σεζόν στο ρόστερ της φέτος στο πρόσωπο του Στεφ. Οι Γουόριορς έχουν και αυτοί DNA πρωταθλητή όπως εμείς. Έχουν ξαναβρεθεί εδώ και ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν παιχνίδια με μεγάλη πίεση. Όλοι τον είχαν ξεγράψει φέτος. Ρωτούσαν “μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του με τον Κλέι Τόμπσον τραυματία; Τι θα κάνει; Μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα μόνος του; Μπορεί να την οδηγήσει στα Play offs; Τα έκανε όμως όλα αυτά και ακόμα περισσότερα» ήταν το μήνυμα του ΛεΜπρον!

Aναλυτικά το πρόγραμμα στο ΝΒΑ

ΑΝΑΤΟΛΗ

PLAY OFFS

Φιλαντέλφεια Σίξερς (1) – Ομάδα από το play-in tournament (8)
Μπρούκλιν Νετς (2) – Ομάδα από το play-in tournament (7)
Μιλγουόκι Μπακς (3) – Μαϊάμι Χιτ (6)
Νιου Γιορκ Νικς (4) – Ατλάντα Χοκς (5)

PLAY IN TOURNAMENT

Μπόστον Σέλτικς (7) – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (8)
Ιντιάνα Πέισερς (9) – Σάρλοτ Χόρνετς (10)

ΔΥΣΗ

PLAY OFFS

Γιούτα Τζαζ (1) – Ομάδα από το play-in tournament (8)
Φοίνιξ Σανς (2) – Ομάδα από το play-in tournament (7)
Ντένβερ Νάγκετς (3) – Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς (6)
Λος Άντζελες Κλίπερς (4) – Ντάλας Μάβερικς (5)

PLAY IN TOURNAMENT

Λος Άντζελες Λέικερς (7) – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (8)
Μέμφις Γκρίζλις (9) – Σαν Αντόνιο Σπερς (10)

X