Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ωρα τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ωρα τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ!

Εναρξη: 21.00, 22/05/2021
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Ωρα τελικού, ώρα για το τελευταίο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς! Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ με φόντο την κούπα του κυπέλλου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για το νταμπλ ο Ολυμπιακός

Για όγδοη φορά στην ιστορία τους, θα συναντηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, 21 χρόνια μετά το τελευταίο τους ραντεβού στον τελικό του θεσμού, όταν ο «Δικέφαλος» είχε επικρατήσει 4-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρωταθλητής Ελλάδας αναζητά το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να σώσει τη χρονιά και να επιστρέψει στους τίτλους. Αλλωστε, μετρούσε τρία διαδοχικά κύπελλα πριν το περσινό διάλειμμα.

«Ένας τελικός είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι ιδιαιτερότητες είναι τελείως διαφορετικές. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να κάνουμε τα λιγότερα λάθη, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητά μας. Η κατάκτηση ενός νταμπλ είναι από μόνη της ικανή για να μας δώσει το κίνητρο που χρειαζόμαστε» τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τα Play offs, αφού διέσυρε με 4-2 εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Με τον Γιώργο Μασούρα σε τρομερή κατάσταση και τον Ελ Αραμπί να συνεχίζει με φόρα από την κανονική περίοδο, οι παίκτες του Μαρτίνς απέδειξαν πως ήταν με διαφορά η καλύτερη φετινή ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τριπλέτα Μασούρα, Ελ Αραμπί και Χασάν σημείωσε φέτος περισσότερα τέρματα από 11 ομάδες του πρωταθλήματος! Στο τέλος της σεζόν συγκέντρωσαν 90 βαθμούς με 82 γκολ υπέρ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη συγκομιδή τερμάτων τους!

Ο Μαρτίνς δοκίμασε το 3-4-3 και τους: Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσο, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Ολα για την κούπα ο ΠΑΟΚ!

Για τον ΠΑΟΚ ήταν μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η αλλαγή προπονητή, με τον Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει τη θέση του Άμπελ Φερέιρα, έφερε συσπείρωση, αλλά δεν ήταν αρκετή για την αντεπίθεση τίτλου. Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν στην κανονική περίοδο η δεύτερη ομάδα σε γκολ, με 49, όμως ήταν πέμπτος στην κατηγορία γκολ ανά τελικές προσπάθειες κάτω και από τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τα Play off με δύο ήττες, μια από τον Ολυμπιακό και μία από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως κατάφερε να κρατήσει τη δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία και να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον τελικό Κυπέλλου θα έχει μία σημαντική απουσία στην άμυνα, καθώς ο Ίνγκασον τέθηκε νοκ-άουτ.

«Γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα. Ωστόσο το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, μιλάμε για έναν τελικό που μπορεί να κριθεί στα 90 λεπτά, αλλά μπορεί και να έχει παράταση ακόμα και πέναλτι…» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει τους: Οι Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Ελ Καντουρί

X