La Liga (Ισπανία)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Dream Team» ετοιμάζεται! (Poll)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Dream Team» ετοιμάζεται! (Poll)

Βινίσιους, Μπέλιγχαμ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Ροντρίγκο, Έντρικ και το καλοκαίρι… Μπαπέ και Ντέιβις. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέβη σε μια τρομακτική συλλογή ταλέντων κατά τη διάρκεια των πρόσφατων μεταγραφικών παζαριών. Και η διαδικασία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι: Ο Μπαπέ είπε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα φύγει … Read more

Mbappe the saga: Μαδρίτη, Παρίσι ή κάπου αλλού; (Poll)

Mbappe the saga: Μαδρίτη, Παρίσι ή κάπου αλλού; (Poll)

Τον Μάιο του 2022 ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του με δύο γκολ επί της Μετς, υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους Παριζιάνους, το οποίο του αποφέρει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, αλλά κι ένα μπόνους υπογραφής που ξεπερνούσε τα 100 εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο κορυφαίος Ισπανός φορ; (Poll)

Ποιος είναι ο κορυφαίος Ισπανός φορ; (Poll)

Για σκληροτράχηλους αμυντικούς ξέρουμε, μέσους… ρομπότ γνωρίσαμε, όμως η «Μεγάλη των Ισπανών σχολή» ξέρει να βγάζει και φορ – κανόνια! Επιθετικοί από την Ιβηρική που έγραψαν τη δική τους ιστορία, ποδοσφαιριστές που είχαν εντυπωσιακή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Το bwin News θυμάται 10 Ισπανούς επιθετικούς που η φήμη τους ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας. 

Μπέλιγκχαμ: Ο νέος «βασιλιάς» της... βασίλισσας! (Poll)

Μπέλιγκχαμ: Ο νέος «βασιλιάς» της… βασίλισσας! (Poll)

Μια ιστορία που άρχισε στην παλιά βιομηχανική καρδιά της Αγγλίας κι έφτασε κάτω από τα μαρμάρινα ταβάνια του μεγάλου θεάτρου του ποδοσφαίρου, του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Από τη Μαύρη Χώρα στη Μαδρίτη. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ο νέος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η «χρυσή» εποχή των φορ! (Poll)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η «χρυσή» εποχή των φορ! (Poll)

Από τον Φερνάντο Τόρες μέχρι τον Ντιέγκο Κόστα οι φίλοι της Ατλέτικο θεωρούσαν πως ο εκάστοτε επιθετικός που έφευγε από την ομάδα τους ήταν αναντικατάστατος. Η ιστορία, όμως, τους έχει διαψεύσει, αφού κάθε επόμενος επιθετικός που πήγαινε στην ομάδα της Μαδρίτης αποδεικνυόταν ίσος ή και καλύτερος από τον προηγούμενο.

LaLiga: Ποιος είναι ο κορυφαίος γκολτζής της τελευταίας 30ετίας; (Poll)

LaLiga: Ποιος είναι ο κορυφαίος γκολτζής της τελευταίας 30ετίας; (Poll)

Δέκα γκολτζήδες που έκαναν τη LaLiga των τελευταίων 30 ετών ακόμα πιο λαμπερή, δέκα μεγάλα ονόματα που πέρασαν στην ιστορία για  όλα όσα έκαναν στα αντίπαλα δίχτυα. Από τον Μπουτραγκένιο και τον Ρομάριο στον Κριστιάνο και στον Μέσι. Το bwin News σας θυμίζει το top 10 των γκολτζήδων που πέρασαν από τα ισπανικά γήπεδα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Ρονάλντο: Ο κορυφαίος φορ όλων των εποχών! (Poll)

Ρονάλντο: Ο κορυφαίος φορ όλων των εποχών! (Poll)

«Αν δεν είχε προβλήματα τραυματισμών, όλοι θα τον βάζατε δίπλα στον Πελέ και τον Μαραντόνα…» είχε τονίσει ο τεράστιος Ζιντάν για τον Ρονάλντο! Παίκτης… φαινόμενο που σημάδεψε για πάντα τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Ποιος είναι ο κορυφαίος Ισπανός κεντρικός μέσος των 00's; (Poll)

Ποιος είναι ο κορυφαίος Ισπανός κεντρικός μέσος των 00’s; (Poll)

Αυτή ήταν η πρώτη από τις πολλές πάσες μεταξύ των δύο Ισπανών. Ήταν το πρώτο από τα χιλιάδες στιγμιότυπα που μας χάρισαν οι δυο τους! Η παρουσία του Ινιέστα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για τον Τσάβι, ο οποίος ήταν σε θέση να συνδυάζεται καλύτερα με άλλους και να βρίσκει πάντα χώρους.

Μέσι, Ρονάλντο ή... άλλος; Επίλεξε τον κορυφαίο φορ της LaLiga! (Poll)

Μέσι, Ρονάλντο ή… άλλος; Επίλεξε τον κορυφαίο φορ της LaLiga! (Poll)

LaLiga, ένα πρωτάθλημα γεμάτη σταρ! Η ισπανική Λίγκα κατάφερε να φιλοξενήσει τους κορυφαίους επιθετικούς που είδαν τα μάτια μας και να μας προσφέρει γκολ που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ούγκο Σάντσες, Ραούλ, Βίγια, Ρονάλντο, Μέσι και Κριστιάνο έβαλαν τη σφραγίδα τους κι έδωσαν τις δικές τους μεγάλες παραστάσεις. Ποιος είναι όμως ο κορυφαίος; 

Μπαρτσελόνα: Το μπλαουγκράνα... all in για να χτυπήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης! (Poll)

Μπαρτσελόνα: Το μπλαουγκράνα… all in για να χτυπήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης! (Poll)

Η Μπαρτσελόνα… βγήκε από το οικονομικό αδιέξοδο της τελευταίας διετίας, κάτι που δείχνουν και οι εντυπωσιακές της μεταγραφικές κινήσεις. Οι Καταλανοί δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στην κορυφή της Ισπανίας και να γράψουν ξανά στιγμές δόξες. 

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Πέντε ντερμπάρες που πέρασαν στην ιστορία (Poll)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Πέντε ντερμπάρες που πέρασαν στην ιστορία (Poll)

Τόσο το γόητρο όσο και οι πολιτικές προεκτάσεις που συνοδεύουν το “el clasico”, έχουν βαθιές ρίζες και κάθε ντέρμπι, μια μοναδική παράσταση. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα καθηλώνουν

X