Mbappe the saga: Μαδρίτη, Παρίσι ή κάπου αλλού; (Poll)

Mbappe the saga: Μαδρίτη, Παρίσι ή κάπου αλλού; (Poll)

Από την Πρωτοχρονιά του 2024, ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, άξιος διάδοχος των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, ώστε να κλείσει συμφωνία για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το πιο πρόσφατο, «χρυσό» συμβόλαιό του με την Παρί.

Τον Μάιο του 2022 ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του με δύο γκολ επί της Μετς, υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους Παριζιάνους, το οποίο του αποφέρει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, αλλά κι ένα μπόνους υπογραφής που ξεπερνούσε τα 100 εκατ. ευρώ.

Price Boosts κάθε μέρα!

Αυτή η συμφωνία τον απέτρεψε από το να συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο  Φλορεντίνο Πέρεθ, έλαβε μήνυμα στο WhatsApp από τον Γάλλο, στο οποίο ο τελευταίος του ζητούσε συγγνώμη για την… ντρίμπλα. Παράλληλα, τον ευχαριστούσε γιατί του έδειξε, πόσο πολύ τον ήθελε στη «Βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η παραμονή του Μπαπέ ήταν εθνική υπόθεση για το κράτος του Κατάρ, στο οποίο ουσιαστικά ανήκει η Παρί, και δεν είναι τυχαία η παρέμβαση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος επικοινώνησε προσωπικά με τον 25χρονο και του ζήτησε να παραμείνει στο Παρίσι.

Που θα πάει ο Κιλιάν Μπαπέ;

Τι θα γίνει όμως τώρα; Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους; Θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα και θα παίξει στη Ρεάλ; Θα κάνει την έκπληξη με τη μεταγραφή του στην Premier League;

Αυτή τη φορά, όμως, ο Μπαπέ φέρεται αποφασισμένος να κάνει, επιτέλους, το μεγάλο βήμα. Η Ρεάλ, επειδή δεν θέλει να μπει ξανά σε… περιπέτειες έχει τονίσει στον παίκτη πως δεν θα περιμένει αρκετά. Μπορεί πολλά ξένα ΜΜΕ να τονίζουν πως ο Γάλλος θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν είναι ιδιαίτερα πεπεισμένοι πως ο Γάλλος είναι αυτό που χρειάζονται για την εκτόξευση. Μάλιστα, δεν δείχνουν τόσο «ζεστοί» να δώσουν ένα τεράστιο συμβόλαιο 30+ εκατ. ευρώ για κάθε έτος, όταν οι ηγέτες τους, Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους δεν παίρνουν περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει και άλλη μια σημαντική παράμετρος. Ενώ ο Τζουντ Μπέκινγκχαμ εγκλιματίστηκε γρήγορα και χωρίς… φασαρίες στη Μαδρίτη, όλοι αναρωτιούνται αν ο Μπαπέ κάνει το ίδιο.  Οι πολλές διαμάχες του στην PSG και την εθνική Γαλλίας, έχουν εγείρει αμφιβολίες στο διοικητικό συμβούλιο για το εάν η υπερβολική εξουσία που του δόθηκε στο Παρίσι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πρόβλημα για τους Ισπανούς.

Build A Bet*: Συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα  

Τον Μάιο, η Ρεάλ θέλει να έχει ολοκληρώσει πλήρως την αποπεράτωση του νέου, υπερσύγχρονου γηπέδου «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το συνολικό κόστος της οποίας αγγίζει το 1,3 δισ. ευρώ. Και ιδανικά θα ήθελε να το κάνει με την ανακοίνωση της απόκτησης του πιο «καυτού» ποδοσφαιριστή της γενιάς του, μαζί με τον Ερλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι. Ισως είναι το τελευταίο τρελό χτύπημα του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από την προεδρία της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2025.

Κάθε γκολ της Ligue 1 παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση* από την bwin!

Η PSG θα ήθελε ιδανικά ο 25χρονος σταρ να μείνει μαζί της για πάντα. Άλλωστε, από το 2017 κι έπειτα που ο παίκτης πήρε μεταγραφή από τη Μονακό, ο σύλλογος του έχει δώσει λευκή επιταγή. Μάλιστα, η ομάδα φέρεται να προσφέρει στον Μπαπέ δεκαετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές στα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με μπόνους! Βέβαια, όπως και η Ρεάλ, έτσι και η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν επιθυμεί το σήριαλ να λήξει το… καλοκαίρι.

Από το 2011, όταν το Κατάρ μπήκε στην PSG, έχουν δαπανηθεί πάνω από δύο δισ. ευρώ σε μεταγραφές, με δύο βασικές προτεραιότητες: Να γίνει η Παρί πρώτη δύναμη στη Ligue 1 και να καταφέρει να γίνει η δεύτερη γαλλική ομάδα, μετά τη Μαρσέιγ του Μπερνάρ Ταπί το 1993, που κατακτά το Champions League. Το πρώτο το κατάφερε, το δεύτερο το… πλησίασε. Μέχρι την κατάκτηση της κούπας ο δρόμος είναι μακρύς και ο 25χρονος είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Παρί.

Κάθε γκολ της Ligue 1 παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση* από την bwin!

Στα 25 του χρόνια γνωρίζει ότι πλέον ισχύει το «τώρα ή ποτέ». Εκτός από τη Ρεάλ, βεβαίως, την πόρτα του έχουν χτυπήσει ομάδες-κολοσσοί, όπως η Λίβερπουλ ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και οι Σαουδάραβες, οι οποίοι του πρόσφεραν ακόμα και ένα δισ. ευρώ για συμβόλαιο… μίας σεζόν! Στα πόδια του είναι όλο ο κόσμος, ξέρει ότι η ομάδα θα του ανοίξει δρόμους για νέες, «χρυσές» εμπορικές συμφωνίες, αλλά και θα εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, να φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας». Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X