Quiz: 10 ερωτήσεις για τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν!

Quiz: 10 ερωτήσεις για τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν!

Τι και αν τον Δεκέμβριο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε 39 ετών και διανύει την 21η του σεζόν στο NBA; Ο «Βασιλιάς» του αθλήματος δεν σταματά να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να θέτει ο ίδιος νέα όρια στο μπάσκετ.

Τον αποκάλεσαν «Βασιλιά». Ο «King James» συστήθηκε με ένα πελώριο τατουάζ στην πλάτη. «Εκλεκτός», έγραψε. Και φρόντισε να παίζει ως τέτοιος.

Στην πορεία προσπάθησαν να τον… αποκαθηλώσουν. Ωστόσο, ο ίδιος ήξερε να ακολουθεί το δικό του μονοπάτι. Σε αυτή την απίθανη καριέρα του, ο LeBron πρόσθεσε στο σκήπτρο του διάφορα πετράδια.

Build A Bet* στους αγώνες του ΝΒΑ!

Μα το σημαντικότερο ήρθε στην 20ή σεζόν του. Στην ηλικία των 37 ετών. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει στην ιστορία. Σχεδόν για πάντα. Όχι (μόνο) για τα τέσσερα πρωταθλήματά του. Και τους τίτλους του MVP. Αλλά επειδή είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA! Δεν έμεινε εκεί, αφού ξεπέρασε τους 40.000 πόντους και συνεχίζει… Το bwin Νews με κουίζ δέκα ερωτήσεων σας βοηθά να μάθετε όλα όσα πρέπει για τον «King James».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X