NBA 2021-22:Το κορυφαίο πρωτάθλημα αρχίζει κι έχει φαβορί!

NBA 2021-22:Το κορυφαίο πρωτάθλημα αρχίζει κι έχει φαβορί!

Το… σοκ στη βραδιά του ντραφτ ήταν η ανακοίνωση του deal ανάμεσα στους Λέικερς και τους Ουίζαρντς για τον άλλοτε MVP Ράσελ Ουέστμπρουκ. Η κίνηση αυτή δημιούργησε μία τριάδα σούπερ σταρ με ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, ενώ ήρθαν να προστεθούν στην εξίσωση οι Άντονι και Χάουαρντ. Δύο από τους πιο μεγάλους σταρ που άλλαξαν ομάδες ήταν οι: Κάιλ Λόουρι που πήγε στους Χιτ μέσω trade με τους Ράπτορς και ο ΝτεΡόζαν που βρέθηκε στους Μπουλς με την ίδια συμφωνία με τους Σπερς. Οι «Ταύροι» έκλεισαν και τον Λόνζο Μπολ με διαφορετικό deal για trade με τους Πέλικανς. Οι πρωταθλητές Μπακς δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ τους χάνοντας μόνο τον φόργουορντ Τάκερ που πήγε στο Μαϊάμι.

Οι Νικς έκλεισαν τον Κέμπα Γουόκερ έπειτα από συμφωνία με τους Θάντερ. Πόσο όμως επηρεάζονται από όλα αυτά οι ομάδες του φετινού ΝΒΑ; Ποιος θα πάρει τον τίτλο; Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη αρχίζει, οι παραστάσεις θα είναι πιο ελκυστικές και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο καλούνται να κάνουν την υπέρβαση, να… ξανατρελάνουν το ΝΒΑ και να κατακτήσουν την κορυφή! Να αναδειχθεί MVP στην κανονική σεζόν ο Αντετοκούνμπο τιμάται στο 9.00. 

Το ΝΒΑ αρχίζει και υπόσχεται να καθηλώσει με τα απίστευτα παιχνίδια, τις σπουδαίες μάχες και τους παίκτες – θρύλους. Ποιες είναι όμως οι έντεκα ομάδες που θα δώσουν τη μάχη τους για τον τίτλο;

 

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Μπρούκλιν Νετς
Επίδοση 2020-2021: 48-24

Οι Νετς βάζουν προτεραιότητα να μείνουν υγιείς τη νέα χρονιά. Αν συμβεί αυτό, τότε αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ανατολή για τη νέα σεζόν. Με τις προσθήκες των Μιλς και Τζόνσον, την επιστροφή του Γκρίφιν συν την αφοσίωση του Ντουράντ μπορεί να κάνουν μια εντυπωσιακή πορεία στην Περιφέρειά τους. Ο Τζέιμς Χάρντεν να τονίζει πως κανείς δεν μπορεί να νικήσεις τους πλήρεις Νετς, ωστόσο η ομάδα θα παρουσιαστεί χωρίς έναν εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ του ΝΒΑ, τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο Uncle Drew δεν έχει εμβολιαστεί κι έτσι δεν μπορεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες των Νετς. Να κατακτήσουν φέτος οι Νετς το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ προσφέρεται στο 3.40.

Mιλγουόκι Μπακς
Επίδοση 2020-2021: 46-26

Οι Μπακς έχοντας πάρει τον τίτλο του ΝΒΑ μπαίνουν με αέρα κι έτοιμοι να βρεθούν ξανά ψηλά. Ο κορμός δεν άλλαξε, οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν πολλές, ενώ η μοναδική απώλεια ήταν ο Τάκερ. Ο Χιλ επέστρεψε, ο Γκρέισον Άλεν πήρε νέο συμβόλαιο και το «γλυκό» του τρίποντο θα προσθέσει λύσεις και πόντους. Μπορεί οι Νετς να είναι το φαβορί για την Περιφέρεια και τον τίτλο, όμως οι Μπακς ακολουθούν! Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την πίεση για έναν 2ο διαδοχικό τίτλο. Αν τα καταφέρει, τότε τα «Ελάφια» θα εντυπωσιάσουν.   Να κατακτήσουν και φέτος οι Μπακς το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ προσφέρεται στο 10.00.

 

Λος Άντζελες Λέικερς
Επίδοση 2020-2021: 42-30

Οι Λέικερς δεν πήραν μόνο με trade τον Ουέστμπρουκ, αλλά απέκτησαν και τους Χάουαρντ, Καρμέλο Άντονι. Ορισμένοι κάνουν λόγο για ομάδα – ελίτ, όμως άλλοι στέκονται στον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας που είναι 31.8 έτη. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ΝΒΑ και μαζί με τον Ντέιβις θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Η ποιότητα ξεχειλίζει κι αν δεν υπάρξουν τραυματισμοί, τότε, ο «Βασιλιάς» και η παρέα του μπαίνουν στο κλειστό κλαμπ των φαβορί. Να κατακτήσουν φέτος οι Λέικερς το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ προσφέρεται στο 5.00

 

Φοίνιξ Σανς
Επίδοση 2020-2021: 51-21

Οι Σανς δεν εντυπωσίασαν στο… μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο κατάφεραν να δώσουν νέο 4ετες συμβόλαιο αξίας 120 εκατομμυρίων στον Κρις Πολ. Ο σταρ των Σανς ήταν κομβικός στο να βρεθεί η ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ την περασμένη σεζόν. Τώρα, το Φοίνιξ έχει την ευκαιρία να κάνει το κάτι παραπάνω, μιας και η συνταγή είναι δοκιμασμένη.  Πήρε πίσω τον Πέιν και υπάρχουν και οι Καμίνσκι και Ναντέρ από την περσινή ομάδα. Αντάλλαξε τον γκαρντ Κάρτερ με τον Σάμετ και πήρε τον σέντερ ΜακΓκι και τον πόιντ γκαρντ Έλφριντ Πέιτον.

 

Γιούτα Τζαζ
Επίδοση 2020-2021: 52-20

Οι Τζαζ είχαν έναν πολύ κακό 2ο γύρο μετά την κορυφαία επίδοσή τους στην κανονική περίοδο. Η ομάδα της Γιούτα πήρε πίσω τον All Star πόιντ γκαρντ Μάικ Κόνλεϊ, μία απαραίτητη κίνηση για τη βοήθεια στο σκοράρισμα. Οι Φέιβορς και Νιάνγκ αντικαταστάθηκαν από τον φόργουορντ Γκέι και τον σέντερ Γουάιτσαϊντ. Ο σούπερ αμυντικός, Γκομπέρ, παραμένει η κολώνα της Γιούτα και αν, οι Κόνλεϊ, Μίτσελ παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα τραυματισμών, τότε οι Τζαζ έχουν ελπίδες για μεγάλα πράγματα.

 

Φιλαδέλφεια Σίξερς
Επίδοση 2020-2021: 49-23

Στη Φιλαδέλφεια το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα παρουσιαστεί ο Μπεν Σίμονς. Η διοίκηση των Σίξερς δεν αντάλλαξε τον παίκτη, δεν δέχθηκε να τον παραχωρήσει και ο παίκτης… εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο Σίμονς αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις μόλις τρεις μέρες πριν το τζάμπολ. Όσο οι Σίξερς έχουν αυτόν τον All Star γκαρντ τα πράγματα παραμένουν διαφορετικά.

 

Ντένβερ Νάγκετς
Επίδοση 2020-2021: 47-25

Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι Νάγκετς θέλουν να χτίσουν στην περσινή χρονιά, όπου ο Σέρβος αναδείχθηκε ΜVP. Παρά την αναμενόμενη απουσία του Μάρεϊ, η ομάδα διατήρησε το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ, με τους Μπάρτον, Ρίβερς και ΤζαΜιχάλ Γκριν, να είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολλά. Ωστόσο, η πιο σπουδαία προσθήκη για το Ντένβερ θα είναι η επιστροφή του  Τζαμάλ Μάρεϊ. Αν ο σταρ των Νάγκετς ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό, είναι 100% έτοιμος, τότε μαζί με τον MVP Γιόκιτς  μπορούν να στείλουν τους Νάγκετς ακόμα και στην κορυφή.

Μαϊάμι Χιτ
Επιδόσεις 2020-2021: 40-32

Οι Λόουρι, Τάκερ και Μόρις ανήκουν σε μία ομάδα που πάντα προσπαθεί να είναι σκληρή πνευματικά και αγωνιστικά. Αυτοί οι τρεις παίκτες θα πλαισιώσουν τους Μπάτλερ και Αντεμπάγιο. Οι Χιτ μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί στα Playoffs, αρκεί να βγάλουν τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Ο Τάκερ με τις αμυντικές του ικανότητες θα προσφέρει δύναμη, κάτι που έλειπε την περσινή σεζόν.

Ατλάντα Χοκς
Επίδοση 2020-2021: 41-31

Οι Χοκς έκαναν σημαντική κίνηση με τον Κόλινς χάρη στο πενταετές συμβόλαιο και τα 125 εκατομμύρια δολάρια. Πήραν τον Ράιτ με μία ανταλλαγή με Κινγκς και Σέλτικς, ενώ οι άλλες προσθήκες, των Τζόνσον, Κούπερ προήλθαν από το ντραφτ. Ο Τζόνσον στη summer league ήταν πρώτος σε πόντους και ριμπάουντ με 19 και 9.5 αντίστοιχα ανά αγώνα. Ο Κούπερ που ήταν Νο48 στο ντραφτ είχε μέσο όρο 14.8 πόντους και 7.3 ασίστ. Αν οι αριθμοί αυτοί… βγουν και στη Regular Season, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

 

Λ.Α. Κλίπερς
Επίδοση 2020-2021: 47-25

Οι Κλίπερς ήταν οι νικητές των free agents παίρνοντας ξανά τον Μπατούμ και τον Ρέτζι Τζάκσον, παρά τα στενά περιθώρια που είχαν και το όριο για τα ποσά που μπορούσαν να δώσουν στους παίκτες. Στη θέση του πόιντ γκαρντ έφυγε ο Μπέβερλι, αλλά και ο Ρόντο, όμως γύρισε ο Μπλέντσο. Η χρονιά των Κλίπερς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Λέοναρντ και το πως θα γυρίσει μετά την επέμβασή του.

 

Ντάλας Μάβερικς
Επίδοση 2020-2021: 42-30

Οι αποχωρήσεις των Κάρλαιλ από τον πάγκο και Νέλσον από τη θέση του Τζένεραλ Μάνατζερ έφεραν μία αστάθεια στην ομάδα του Ντόνσιτς. Οι Μάβερικς όμως ‘κλείδωσαν’ τον Σλοβένο σταρ με νέο συμβόλαιο, πήραν τον Κιντ για προπονητή και έκλεισαν τον Χάρισον για Τζένεραλ Μάνατζερ. Επίσης υπέγραψαν τον εξαιρετικό σουτέρ Μπούλοκ. Ο Ντόνσιτς είναι σταρ και δίνει δυναμική στους Μάβερικς, αλλά θα έχει μεγάλη σημασία το πως θα μπει η ομάδα στη σεζόν. Να αναδειχθεί MVP στην κανονική σεζόν ο Ντόνσιτς τιμάται στο 5.00

Σχολιάστε

X