Ματσάρες και... τελικοί στην 3η στροφή του Champions League!

Ματσάρες και… τελικοί στην 3η στροφή του Champions League!

Επιστροφή στ’ αστέρια και η 3η αγωνιστική του φετινού Champions League είναι έτοιμη να μας καθηλώσει ξανά! Αλλωστε, κάθε παιχνίδι από δω και πέρα μπορεί να στείλει τις ομάδες πιο κοντά στην πρόκριση στους «16». Η 2η αγωνιστική είχε εκπλήξεις, ματσάρες, πολλά γκολ και αποτελέσματα που πέρασαν για πάντα στην ιστορία! Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το διπλό της Σέριφ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης; H 3η στροφή υπόσχεται… τελικούς, μιας και ο χαμένος θα βρεθεί πιο κοντά στον αποκλεισμό! Δείτε με μια ματιά, όλο το πρόγραμμα, τη φόρμα και τα στατιστικά των ομάδων, λίγο πριν τη σέντρα της αγωνιστικής! 

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Λειψία, Μέσι και Νεϊμάρ επιστρέφουν στην αποστολή και οι Παριζιάνοι θέλουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη και το άλμα πρωτιάς. Αντίθετα, οι «Ταύροι» αν ηττηθούν αποχαιρετούν ουσιαστικά και τις όποιες ελπίδες πρόκρισης από τον 1ο όμιλο. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται στο Βέλγιο από τη Μπριζ, με μοναδικό στόχο να σημειώσουν το δεύτερο τρίποντο. Αλλωστε, οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη κόντρα σε αγγλικούς συλλόγους στα 12 τελευταία παιχνίδια.   Στο 1.70 τιμάται να κατακτήσει η Παρί την 1η θέση στο γκρουπ.

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε 82 γκολ σε 133 ματς στη Λίβερπουλ, θεωρείται ακόμα και τώρα ένας από τους κορυφαίους φορ που πέρασαν ποτέ από το Ανφιλντ. Τώρα, επιστρέφει ξανά ως αντίπαλος, φιλοδοξώντας να βοηθήσει την Ατλέτικο να πάρει νίκη – πρόκριση. Την τελευταία φορά πάντως που αντιμετώπισε ξανά τη Λίβερπουλ, είδε τη Μπαρτσελόνα να διασύρεται από τους Reds με 4-0 και να μένει εκτός τελικού Champions League. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι» δεν έχουν καλές αναμνήσεις από τους Μαδριλένους, μιας και η ομάδα του Σιμεόνε την απέκλεισε λίγους μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Πόρτο μετά το διασυρμό από τη Λίβερπουλ στο Οπόρτο καλείται να βρει το σθένος και να απαντήσει, ωστόσο η Μίλαν αν χάσει… χάνεται. Δυο σερί ήττες στο τέλος έχουν κάνει δύσκολα τα πράγματα για τους Ροσονέρι στον όμιλο! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε, η παρουσία στη Serie A είναι εξαιρετική, όμως τη φετινή σεζόν το Champions League την πληγώνει! Στο 3.75 να κερδίσει η Ατλέτικο την 1η θέση στον 2ο Όμιλο.

Ο Αγιαξ έχει μπει ορεξάτος στον 3ο όμιλο, πεντάρα στη Σπόρτινγκ εκτός, εύκολα εντός τη Μπεσίκτας. Ωστόσο, έφτασε η ώρα για το ντέρμπι κορυφής! Αγιαξ – Ντόρτμουντ στο Αμστερνταμ και ο νικητής κάνει το μεγάλο βήμα για την 1η θέση. Ο Χάαλαντ πάντως επέστρεψε δυναμικά και σκόραρε κόντρα στη Μάιντς. Σπόρτινγκ και Μπεσίκτας θα παίξουν για τους πρώτους βαθμούς και μόνο η νίκη θα τους κρατήσει ολοζώντανους στη μάχη της πρόκρισης.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου… σοκάρει! Η Σέριφ είναι στην κορυφή του ομίλου, αφήνοντας πίσω Ρεάλ Μαδρίτης,Ίντερ και Σαχτάρ. Νίκη με τους Ουκρανούς, επικό διπλό στη Μαδρίτη και στόχος να αφήσει ξανά την Ευρώπη με ανοιχτό το στόμα.  Οι Νερατζούρι πάντως αν χάσουν βαθμούς είναι πιθανό να ακολουθήσουν τη μοίρα που είχαν και πέρσι στον όμιλο! Η Σαχτάρ έρχεται αντιμέτωπη ξανά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα επιδιώξει να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη κόντρα στη «Βασίλισσα». Τα είχε καταφέρει πέρσι στους ομίλους με το διπλό στη Μαδρίτη (2-0) και το τρίποντο στο Κίεβο (2-0). Οι Ουκρανοί έχουν ένα βαθμό, ενώ η Βασίλισσα καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από τη Σερίφ στο Μπερναμπέου. Βέβαια, είχε καταφέρει να νικήσει στην πρεμιέρα του φετινού Champions League την Ίντερ στο Μιλάνο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! | 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Μπάγερν πέρασε χαλαρά από τη Βαρκελώνη, διέλυσε τη Ντιναμό στο Μόναχο και θέλει να συνεχίσει με σπασμένα φρένα στον 5ο όμιλο! Οπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια στους ομίλους του Champions League. H Mπενφίκα είναι δυνατή εντός, το απέδειξε με τη Μπαρτσελόνα κι επιθυμεί να συνεχίσει έτσι και με τους Βαυαρούς. Βέβαια, δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα δέκα τελευταία ραντεβού. Παράλληλα, ο Μίλερ ψάχνει ένα γκολ για να φτάσει τα 50 στη διοργάνωση.

Oι Μπλαουγκράνα, στην μετά τον Λιονέλ Μέσι εποχή, παρουσιάζουν το χειρότερο δυνατό πρόσωπο και γνωρίζοντας δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς του 5ου ομίλου, απειλούνται ξεκάθαρα με έναν απρόσμενα γρήγορο αποκλεισμό. Και δεν είναι μόνο ότι τον εντός διασυρμό από την Μπάγερν ακολούθησε ο εκτός από την Μπενφίκα (3-0), αλλά ότι η εικόνα της ομάδας είναι… κάκιστη. Στις πρώτες δυο αγωνιστικές οι Καταλανοί έχουν δεχτεί συνολικά έξι γκολ από Μπάγερν και Μπενφίκα και μετρούν δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να περιγράψει στο ακέραιο τη φετινή αγωνιστική κατάσταση των Καταλανών. Παράλληλα, το σύνολο του Κούμαν δεν έχει καταγράψει ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία μέσα σε 180 αγωνιστικά λεπτά, Μετά τη βαριά ήττα στην Πορτογαλία η Μπαρτσελόνα έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στη διοργάνωση μακριά από τη νίκη, κάτι που είχε να συμβεί από το 1997. Θα καταφέρει να σπάσει το σερί κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου;

Τη βραδιά που έσπασε το ρεκόρ του Ίκερ Κασίγιας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξελάσπωσε με γκολ στο 90+5΄τη Μάντσεστερ και της χάρισε τη νίκη 2-1 με ανατροπή απέναντι στην σκληροτράχηλη Βιγιαρεάλ. Η Γιουνάιτεντ πάντως δεν πείθει και πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στόχος είναι η νίκη με την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου, Αταλάντα στο Ολντ Τράφορντ. Στο άλλο ματς, η Γιουνγκ Μπόις θα επιδιώξει εμφάνιση ανάλογη της πρεμιέρας, όταν ήρθε και το εντυπωσιακό τρίποντο κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Η Βιγιαρεάλ είναι στην τελευταία θέση και νέα απώλεια θα της στερήσει ουσιαστικά το δικαίωμα για την υπέρβαση.

Όλα ανοιχτά στον 7ο όμιλο και κάθε στροφή είναι… τελικός! Η Ζάλτσμπουργκ των τεσσάρων πέναλτι στις δυο πρώτες αγωνιστικές είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και απέναντι στη Βόλφσμπουργκ θέλει να κάνει το βήμα πρωτιάς. Βέβαια, δεν έχει μείνει ποτέ αήττητη σε τρία σερί ματς της διοργάνωσης. Η Λιλ αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη, έχει μόλις ένα πόντο κι αν δεν κερδίσει, είναι πιθανό να πει πρώορο αντίο στο Champions League.

Η Γιουβέντους μπορεί και χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο! Η «Μεγάλη Κυρία» άρχισε με τεσσάρα στη Σουηδία για τον 8ο όμιλο και ακολούθησε η νίκη στο ντέρμπι πρωτιάς του ομίλου κόντρα στην Τσέλσι. Θα… τριτώσει το καλό με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη; Οι Λονδρέζοι υποδέχονται τη Μάλμε και καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα στο Τορίνο. Ο Τούχελ περιμένει από τον Λουκάκου να βρει δίχτυα, μιας και δεν έχει σκοράρει στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 1.65 να κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο η Γιουβέντους.

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

[jsMatchDayStat season_id=”261855″ matchday_id =”4209″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”1″ layout=”0″]

Σχολιάστε

X