Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο πιο... cool τύπος του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο πιο… cool τύπος του ΝΒΑ!

Για ένα σημαντικό διάστημα της καριέρας του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπιζόταν ως ένας παίκτης – ερωτηματικό. Ένα αίνιγμα. Ένα πρότζεκτ ενός παιδιού που όταν πρωτοπήγε στους Μιλγουόκι Μπακς ήταν αδύνατος σωματικά (χωρίς τον απαιτούμενο μυϊκό όγκο) και είχε επιλεγεί ως Νο15 στο ντραφτ του 2013. Μέσα σε μια οκταετία έκανε τα πάντα, δυο φορές MVP, πέντε φορές All Star, και φυσικά πρωταθλητής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι μόνο ο κορυφαίος παίκτης του NBA, είναι και ο πιο ωραίος τύπος του πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο… τρελές στιγμές του! Στο 8.00 να κατακτήσουν οι Μιλγουόκι Μπακς το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ!

  • 20 Ιανουαρίου, ο Γιάννης δοκιμάζει smoοthie και αποθεώνει την Αμερική. Είναι πολύ γνωστός για τις αναφορές του σε νέα φαγητά που δοκιμάζει ή εντοπίζει με την πιο χαρακτηριστική στιγμή του όταν γεύτηκε ένα smoothie. Και μάλλον τα συγκεκριμένα παραμένουν τα αγαπημένα του ροφήματα.

  • Η λατρεία του για τα αμερικάνικα κλασικά φαγητά. Κανένας δεν έβγαλε τέτοιο ενθουσιασμό όπως εκείνος για ένα corn dog. Πιθανώς κανένας άλλος δεν έχει ενθουσιαστεί τόσο και για το ρόφημα Kool-Aid.

 

  •  Όταν και οι μικροί οπαδοί των Μπακς αρχίζουν να δίνουν την αγάπη τους στον Αντετοκούνμπο

  • Στις 7 Ιουνίου του 2018 χαλαρώνει με την πρώτη σακούλα Funyuns και παθαίνει σοκ!

  • Τα αστεία του ως πατέρας δεν είναι πετυχημένα. Παρόλα αυτά με το πως αντιδράει και εκφράζεται το κάνει όλο αυτό να φαίνεται αστείο. Ειδικά με τα αστεία του στη Media Day. Το πρώτο του αστείο σε Media Day δε βρίσκει ανταπόκριση! Πάντως, ούτε και τα επόμενα προκάλεσαν τρελά γέλια…

  • O rookie Giannis… έπαθε και έμαθε. Το 2015 το πρώτο μεγάλο αυτοκίνητο γέμισε ποκ κορν. Τρία χρόνια μετά… εκδικήθηκε τον Στέρλινγκ Μπράουν, γιατί δεν τον άκουσε στην προπόνηση και έκανε πράγματα που… δεν πρέπει να κάνουν οι νέοι!

  • «You are my sonshine» αυτή η βόλτα με τον υπέροχο τυπάκο θα μείνει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά του.

  • Το… πικάντικο ερωτικό δώρο της κοπέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως έχασε τη… μαγεία του και ο Έλληνας άσος των Μπακς μοιράστηκε μέσω του twitter την απογοήτευση του.

  • O Giannis χρησιμοποιεί την τέχνη της… κόμπρας για να ρίξει κάτω τον Ρόμπιν Λόπεζ. Ξέρει κι από wrestling!
  • Τους μαθαίνει και μπαλίτσα στο Μιλγουόκι και τα ζογκλερικά του κάνουν τον γύρο του κόσμου.
  • Είναι πολύ καλύτερος χορευτής από κωμικός. Ειδικά στο break dance. Μάλιστα είχε προκαλέσει κόσμο στο Ταϊβάν σε dance battle. Εχει το ρυθμό μέσα του και φροντίζει να τον δείχνει εντός παρκέ, αλλά και όταν το ρολόι έχει σταματήσει.

  • Η καλύτερη στιγμή του συνέβη στη ρούκι χρονιά του. Ήταν 18 ετών και δεν ήξερε το Μιλγουόκι. Επίσης δεν γνώριζε ότι ήταν σε χάρτη. Την πρώτη του σεζόν μάθαινε κυρίως για τη ζωή εκεί και φυσικά ξεχώρισε η στιγμή όπου αντιλήφθηκε πως είχε στείλει όλα τα χρήματά του στην Ελλάδα και δεν είχε για ταξί. Αφού περπάτησε έκανε Ωτοστόπ και ένα ζευγάρι τον πήγε στο γήπεδο.

Σχολιάστε

X