Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στο «Τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στο «Τριφύλλι»

Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στην Ελλάδα και πριν κοουτσάρει την Εθνική, θα βρεθεί ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού! 

«Στην πτήση της επιστροφής για τη Νέα Υόρκη, αναπολώντας τους τελευταίους μήνες. Πήγα στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, τη Μόσχα, το Τελ Αβίβ, τη Λιθουανία, την Κωνσταντινούπολη, την Γκραν Κανάρια και το Μιλάνο αλλά αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι η ευγένεια των Ελλήνων» τόνιζε ο Ρικ Πιτίνο στην επιστροφή του στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο. Ο ίδιος δεν φανταζόταν πως θα επέστρεφε άμεσα και θα έκανε πραγματικότητα το όνειρο των φίλων του Παναθηναϊκού.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Αμερικανός κόουτς έστειλε το μήνυμα που περίμαναν με ανυπομονησία οι πράσινοι «Eνθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Απίθανα παιδιά για να προπονήσω και θα μπορώ να παρακολουθώ τους ταλαντούχους παίκτες για την Εθνική ομάδα». Ο προπονητής-θρύλος του NCAA θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Μπασκόνια και στόχος του να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες. Πέρσι, κατέκτησε το νταμπλ κι έδωσε μάχη για την είσοδο στο Final Four!

Η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο

O Ρικ Πιτίνο ανέλαβε πριν λίγες ημέρες τα ηνία της Εθνικής Ελλάδας, θα βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ ως κόουτς των «πρασίνων», ζει στιγμές που τον σημαδεύουν, αν και το παρελθόν του είναι πλούσιο σε μεγάλες παραστάσεις.  Αλλωστε, έχει ήδη μπει στο Hall of Fame. Το τι ξεχωρίζει ο ίδιος δεν είναι και τόσο δύσκολο να το μαντέψει κανείς. Ο Πιτίνο δεν ξεχνά τα όσα κατάφερε με το Αριζόνα και το Λούιβιλ, τα επτά Final-4 ήταν πολύ σημαντικά γι αυτόν, όπως και η πορεία του Πρόβιντενς. Αλλωστε, τα όσα πέτυχε με το Πρόβιντενς τα χαρακτηρίζει ως «Το παραμύθι της Σταχτοπούτας». Για τον ίδιο τίποτα δεν έγινε τυχαία. Τα πρωταθλήματα και τα Final-4 ήταν αποτελέσματα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X