Αργεντινή - Ουρουγουαή: Στον αστερισμό του Μέσι!

Αργεντινή – Ουρουγουαή: Στον αστερισμό του Μέσι!

Εναρξη: 21.15, 18/11/2019
Γήπεδο: Μπλούμφιλντ, Τελ Αβίβ

Ο Μέσι επέστρεψε, πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στη Σελεσάο και η Αργεντινή θέλει να παραμείνει στις επιτυχίες και απέναντι στην Ουρουγουάη!


Νίκη στην επιστροφή Μέσι η Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι είχε μείνει εκτός τρεις μήνες από την CONMEBOL λόγω των δηλώσεων του για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Βραζιλία στον ημιτελικό του Copa America. Ο Αργεντίνος σταρ επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής σε φιλικό αγώνα με τη Σελεσάο και πήρε τη δική του… εκδίκηση. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που έκρινε το ντέρμπι χάρη στο τέρμα που πέτυχε. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Superclasico έπαιξε ο τερματοφύλακας Αστράντα, ο οποίος στο 10′ απέκρουσε το πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς. Στα δύο φιλικά του Οκτωβρίου η Αργεντινή τα πήγε περίφημα, αν και παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπαεπανήλθε σε υψηλά στάνταρ εμφανίσεων, με τον μέσο Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης και τον επιθετικό Λούκας Αλάριο της Λεβερκούζεν να ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους. Στο πρώτο αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γερμανία σε γερμανικό έδαφος, επιστρέφοντας μάλιστα από 0-2, ενώ στο δεύτερο ήταν εντυπωσιακή, διαλύοντας 6-1 το Εκουαδόρ στην Ισπανία με πέντε διαφορετικούς σκόρερ (κι ένα αυτογκόλ).

Τελευταία πρόβα για Ουρουγουάη
Στο Μπλούμφιλντ κόντρα στην Αργεντινή η Ουρουγουάη θα δώσει το τελευταίο της φιλικό ματς πριν τα προκριματικά του Μουντιάλ που αρχίζουν τον Μάρτιο!
Την Παρασκευή επιβλήθηκε της Ουγγαρίας με 2-1 στη Βουδαπέστη με γκολ των Καβάνι, Ροδρίγκες. Τον περασμένο Οκτώβριο αντιμετώπισε σε δύο φιλικά το Περού. Πρώτα στο Μοντεβιδέο, όπου επιβλήθηκε 1-0 και μετά στη Λίμα όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1. Είναι αήττητη στις 13 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Αργεντινή – Ουρουγουάη, η παράδοση!

Αργεντινή και Ουρουγουάη έχουν αναμετρηθεί 193 φορές! Η Αλμπισελέστε έχει 89 νίκες έναντι 59 της Σελέστε. Στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, η Αργεντινή έχει τρεις νίκες και μόλις μια ήττα. Βέβαια, στις συγκεκριμένες επιτυχίες δίχτυα έχουν βρει μόλις δυο παίκτες, Μέσι (3 γκολ) και Αγουέρο (2 γκολ).

01/09/17 Ουρουγουάη – Αργεντινή 0-0
02/09/16 Αργεντινή – Ουρουγουάη 1-0
17/06/15 Ουρουγουάη – Αργεντινή 1-0
16/10/13 Αργεντινή – Ουρουγουάη 3-2
13/10/12 Αργεντινή – Ουρουγουάη 3-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X