Οι πιο... All I want for Christmas is you ματσάρες της Premier League! (Poll)

Οι πιο… All I want for Christmas is you ματσάρες της Premier League! (Poll)

Ματσάρες που μας έκαναν τα Χριστούγεννα πιο όμορφα, αναμετρήσεις που πέρασαν στην ιστορία της Premier League. Από το Όλνταμ – Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι τίτλου της Σίτι με τη Λίβερπουλ. Το bwin News σας βάζει στο εορταστικό κλίμα με παιχνίδια της Boxing Day που δεν ξεχνιούνται…

Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Όλνταμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-6 | Δεκέμβριος 1991
Το να καταστρέφεις τα Χριστούγεννα μιας ομάδας είναι αναμφίβολα κάτι πολύ άσχημο. Το να το κάνεις δύο φορές μέσα σε τρεις σεζόν, πραγματικά δεν… χρειάζεται. Το 1991 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «διέλυσε» την Όλνταμ, με την εξαιρετική εμφάνιση του Ράιαν Γκιγκς. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση από τη μικρομεσαία Όλνταμ και την… ισοπέδωσαν με έξι γκολ. Η άμυνα της έκανε… δωράκια και το 6-3 θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο…

Όλνταμ – Γιουνάιτεντ 2-5 | Δεκέμβριος 1993
Δύο χρόνια αργότερα, η Γιουνάιτεντ ήθελε τη νίκη στο «Μπάουντρι Παρκ» για να πάει τη διαφορά της στους 14 βαθμούς και να σφραγίσει ουσιαστικά τον τίτλο. Επιτεύχθηκε με ευκολία, καθώς η Όλνταμ «κατέρρευσε» ξανά μπροστά στα επιθετικά ταλέντα των Γκιγκς και Καντσέλσκις – μόνο που αυτή τη φορά έπρεπε να… παλέψουν και με τον Ερίκ Καντονά. Ο Γάλλος ήταν σκέτη απόλαυση και η πεντάρα χόρτασε με θέαμα τον κόσμο.

Νιούκαστλ – Τότεναμ 7-1 | Δεκέμβριος 1996
Η Νιούκαστλ «διέλυσε» την Τότεναμ με 7-1 τον Δεκέμβρη του 1996, με μια μαγευτική επίδειξη επιθετικού ποδοσφαίρου. Οι «Καρακάξες» σκόρπισαν τρόμο στους «Spurs» και το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς. Με την γκολάρα του Άλαν Σίρερ, το γκολ του Ρίο Φέρντιναντ, του Ρομπ Λι και του Φίλιπ Άλμπερ, η Νιούκαστλ έκανε τους Λονδρέζους να μην υπάρχουν εντός των τεσσάρων γραμμών και τους θεατές να φεύγουν από το γήπεδο χορτασμένοι από γκολ και θέαμα.

Ενισχυμένες Αποδόσεις στους αγώνες της Premier League!

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 2-4 | Ιανουάριος 2002
Τον Ιανουάριο του 2002, Τσέλσι και Σαουθάμπτον αναμετρήθηκαν στο «Stamford Bridge» και οι «Άγιοι» πήραν σπουδαίο «διπλό» με σκορ 2-4. Οι «Μπλε» του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν ασυνεπείς στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά δεν ήταν εκτός κούρσας για τον τίτλο, καθώς ήταν πέντε βαθμούς και έξι θέσεις πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Η Σαουθάμπτον του Γκόρντον Στράχαν ήταν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού λόγω της διαφοράς τερμάτων. Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-1 στην ανάπαυλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Σαουθάμπτον σκόραρε τρία γκολ, με τον Τζέιμς Μπίτι να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα. Μια προειδοποίηση για τα όσα άσχημα ακολούθησαν εκείνη τη σεζόν για τους Λονδρέζους.

Τότεναμ – Ρέντινγκ  6-4 | Δεκέμβριος 2007
Τον Δεκέμβριο του 2007, η Τότεναμ πήρε τη ματσάρα με 6-4 κόντρα στη Ρέντινγκ. Οι «Spurs» που τότε είχαν στα… καλύτερά τους τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Βούλγαρο να σκοράρει τέσσερα γκολ στην εν λόγω αναμέτρηση, κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη μέση της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 11η θέση, ενώ από την άλλη η Ρέντινγκ υποβιβάστηκε. Είχαν πάντως να θυμούνται και οι δυο το θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο…

Τσέλσι – Άστον Βίλα 4-4 | Δεκέμβριος 2007
Ένα παιχνίδι… κόσμημα ήταν εκείνο ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άστον Βίλα τον Δεκέμβριο του 2007. Το συγκεκριμένο ματς είχε τα πάντα, οκτώ γκολ και τρεις κόκκινες κάρτες. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και το… αληθινό χριστουγεννιάτικο θαύμα (τουλάχιστον στο «Στάμφορντ Μπριτζ»), τα δύο τέρματα του Αντρέι Σεφτσένκο, με το δεύτερο να είναι από τα γκολ που δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Build A Bet* στους αγώνες της Premier League: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 7-3 | Δεκέμβριος 2012
Άρσεναλ και Νιούκαστλ αναμετρήθηκαν στο «Emirates» τον Δεκέμβριο του 2012, με το τελικό 7-3 να αφήνει κάθε ποδοσφαιρόφιλο ευχαριστημένο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ημίχρονο το σκορ ήταν μόλις στο 1-1 και στην επανάληψη το παιχνίδι… φούντωσε. Οι «Κανονιέρηδες» σκόραραν τέσσερις φορές μέσα σε 17 λεπτά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Νιούκαστλ για απόδραση από το Λονδίνο.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-1 | Δεκέμβριος 2013
Μια από τις συναρπαστικότερες αναμετρήσεις που έχουμε παρακολουθήσει τις ημέρες Χριστουγέννων. Η Λίβερπουλ ήταν στην κορυφή του πίνακα την ημέρα των Χριστουγέννων, όμως η νίκη της Άρσεναλ κόντρα στη Γουέστ Χαμ την έφερε στη 2η θέση. Είχε πάντως την ευκαιρία της στο ντέρμπι με τη Σίτι να ξαναβρεθεί στο ρετιρέ. Τρελός ρυθμός, πολλές ευκαιρίες, με τον Κουτίνιο να δίνει προβάδισμα στους Reds. Ωστόσο, ο αρχηγός της Μάντσεστερ, ο Βινσέντ Κομπανί ισοφάρισε άμεσα. Ο Νεγρέδο το πήρε πάνω του και πέτυχε το ένατο διαδοχικό του γκολ στο «Etihad Stadium». Το απόλυτο συνεχίστηκε παρά τις ευκαιρίες των «Κόκκινων» και η Σίτι με την αυτοπεποίθηση της κατέκτησε στο τέλος της σεζόν τον τίτλο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X