Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Ο Σίνγκλετον και το ερυθρόλευκο μομέντουμ!

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ο Σίνγκλετον και το ερυθρόλευκο μομέντουμ!

Εναρξη: 21:45, 18/12/2018
Γήπεδο: Palau Blaugrana, Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα εναντίον Ολυμπιακού, η παράδοση με τους Καταλανούς, το μομέντουμ των Πειραιωτών. Ένα μεγάλο ραντεβού με το βλέμμα στην επόμενη φάση.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και αναζητά τη… χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα. Επειτα από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, οι Καταλανοί δεν επιδεικνύουν αμυντική συνέπεια και θυμίζουν την άσχημη εικόνα των τελευταίων ετών. Δέχονται 79 πόντους ανά ματς και μετρούν τρεις σερί ήττες, με τελευταία κόντρα στη Ρεάλ (92-65 για τη Euroleague). H ηρεμία δεν ήρθε ούτε στην ACB, καθώς υπέκυψαν 78-73 στη Μάλαγα. Ο Πέσιτς πάντως βρήκε… δικαιολογίες πριν το τζάμπολ, τονίζοντας: «Η λίγκα τους επιτρέπει να προετοιμάζονται για τη Euroleague. Αυτό ισχύει για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, έπαιξε το Σάββατο με τον Κολοσσό Ρόδου, μία από τις χειρότερες ομάδες της βαθμολογίας».

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός ψάχνει σταθερότητα κι ακόμα ένα μεγάλο διπλό. Η νίκη επί της Εφές (88-81) επανέφερε την ηρεμία, ενώ Πρίντεζης και Σπανούλης γέμισαν τις “μπαταρίες” με το… ρεπό που τους έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ κόντρα στον Κολοσσό για το πρωτάθλημα.  Στην πρώτη δόση της  “διαβολοβδομάδας”, οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τη Μπαρτσελόνα και αναζητούν την τρίτη νίκη στα 10 τελευταία ραντεβού στην Ισπανία. Οι «ερυθρόλευκοι» μοιράζουν 14,7 ασίστ και η Μπαρτσελόνα 17,1, ενώ αντίθετα, κυριαρχούν στους αιθέρες (35,8 ριμπάουντ έναντι 35,2), τομείς που μπορεί να αποδειχτούν κλειδιά για την επικράτηση.

Ατομικά, προφανώς το βάρος θα πέσει στους Σπανούλη και Πρίντεζη από την πλευρά των φιλοξενούμενων, την ώρα που οι «μπλαουγκράνα» ακόμα αναζητούν μια μεγάλη εμφάνιση από τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός σημειώνει 8,6 πόντους μέσο όρο, μαζεύει 4,4 ριμπάουντ και αγωνίζεται περίπου 25 λεπτά ανά παιχνίδι, νούμερα που δεν συνάδουν με την ποιότητα και τα χρήματα που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X