Μπούντουτσνοστ – Ολυμπιακός: Νίκη εδώ και τώρα!

Μπούντουτσνοστ – Ολυμπιακός: Νίκη εδώ και τώρα!

Εναρξη: 20:00, 08/03/2019
Γήπεδο: Morača Sports Centre (6.000)

Μέσα Ιανουαρίου ήταν μία ανάσα από την 4η θέση της Ευρωλίγκας και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι με 71-57, αρχές Μαρτίου σκέφτεται τι θα κάνει για την άμεση αλλαγή της εικόνας του και πως θα κρατηθεί εντός 8άδας! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή στο Μαυροβούνιο την Μπούντουτσνοστ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Πέντε σερί ήττες στην Ευρωλίγκα για τους παίκτες του Ντέβιντ Μπλατ, πιο πρόσφατη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 81-97 στο «ΣΕΦ», φτάνοντας στο 12-12 και πλέον ισοβαθμεί με τις Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Μπούντουτσνοστ είναι προτελευταία σε ισοβαθμία με την Γκραν Κανάρια και προερχόμενη από 4 διαδοχικές ήττες στην Ευρώπη.

Ψάχνει επειγόντως νίκη ο Ολυμπιακός!
Αγωνιστική κρίση στον Ολυμπιακό τον τελευταίο μήνα, η οποία έχει επηρεάσει τη ψυχολογία του και σαφώς τη βαθμολογική του θέση στην Ευρωλίγκα, ειδικά μετά τη νέα ήττα απο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τελευταία νίκη των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη στις 17 Ιανουαρίου κόντρα στη Χίμκι (71-57), έκτοτε μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, συν το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες τη Δευτέρα (04/03), όπου επικράτησαν 76-67 του Αρη στο Φάληρο, με την πιο πρόσφατη επικράτηση να είναι το διπλό στη Λήμνο (73-53) επί του τοπικού Ηφαίστου στις αρχές Φεβρουαρίου και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Κυπέλλων και της Εθνικής Ομάδας.

«Ηταν σημαντικό ότι κάναμε ένα καλό ματς στην άμυνά μας. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη. Δεν βάλαμε τους πόντους που θέλαμε μετά το πρώτο ημίχρονο», το σχόλιο του Ντέβιντ Μπλατ μετά τη νίκη επί του Αρη, όμως στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εικόνα των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα και πρόσθεσε: «Κάθε φορά με ρωτάτε το ίδιο. Σκέφτομαι για το μέλλον και την Μπουντούτσνοστ. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό; Δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Ανυπομονώ για το παιχνίδι της Παρασκευής».

Επέστρεψε στις νίκες η Μπούντουτσνοστ
Τον Φεβρουάριο απογοήτευσε, ο Μάρτιος μπήκε θετικά για την Μπούντουτσνοστ. Το πρόσφατο 75-69 επί της Ζάνταρ στο πρωτάθλημα εντός έδρας την έβαλε ξανά σε ρυθμούς νικών, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρωλίγκα μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες κόντρα, όπου οι 3 εξ αυτών προήλθα από ομάδες που δεν ανήκουν στο Top-4 της διοργάνωσης.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, οι Μαυροβούνιοι στοχεύουν στην κατάληψη τουλάχιστον της 14ης θέσης, στην παρθενική τους συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα στο πρωτάθλημα είναι στην 2η θέση ισόβαθμη με την Τσεντεβίτα, ενώ ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μέγκα.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Η Μπούντουτσνοστ ηττήθηκε και από τις δύο ελληνικές ομάδες στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, η μία εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό (67-72), η άλλη στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (92-70).

Δύο νίκες στις 10 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα. Κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου (72-62) και Μπαρτσελόνα (69-60). Στη Βαρκελώνη, η οποία ήταν και η πιο πρόσφατη εκτός έδρας νίκη του, σημειώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου. Εκτοτε, μετράει πέντε σερί ήττες μακριά από την Ελλάδα.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X