ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Εφές Αναντόλου: Όλα για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εφές Αναντόλου: Όλα για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Εναρξη: 21:30, 19/05/2019
Γήπεδο: Fernando Buesa Arena, Βιτόρια

ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Εφές Αναντόλου στο πιο κρίσιμο ραντεβού της χρονιάς (19/05/2019). Οι Ρώσοι με την εμπειρία για το 7ο και οι Τούρκοι με το πάθος για το πρώτο!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Εφές Αναντόλου

Ο μεγάλος τελικός της EuroLeague αναμένεται με ξεχωριστό και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει τον 14ο τελικό της. Οι μισοί από αυτούς τους τελικούς είναι από το 2006 και μετά και δείχνει φαβορί για τον 8ο τίτλο της. Η πρωτάρα Εφές έχει την ευκαιρία να παλέψει για το όνειρό της σε μία τρομερή χρονιά. Πέρυσι ήταν 16η και με ρεκόρ 7-23 και φέτος έχει την δυνατότητα να κερδίσει την διοργάνωση. Μετά από δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς ήρθε η ώρα για έναν εξαιρετικό τελικό στην Fernando Buesa Arena της Βιτόρια στην Ισπανία.

Λάρκιν vs Ντε Κολό

Οι δύο ομάδες βασίζονται πολύ στους γκαρντ τους στο επιθετικό κομμάτι και αυτό φάνηκε και στους ημιτελικούς. Ο Λάρκιν είχε 30 πόντους για να οδηγήσει την Εφές στον τελικό και ο Μίσιτς 25. Είναι η πρώτη φορά που δύο συμπαίκτες σκοράρουν τουλάχιστον 25 πόντους (σ.σ. ή παραπάνω) σε ένα ματς του φάιναλ φορ από το 1994 και μετά. Ο Λάρκιν έπιασε στο index 43 και έκανε ρεκόρ φάιναλ φορ. Οι Σέρτζιο Ροντρίγκεθ και Νάντο Ντε Κολό είχαν ο καθένας 23 πόντους εναντίον της Ρεάλ. Για τους δύο πρώην MVP της EuroLeague θα είναι μία δυνατή εμπειρία και δοκιμασία να κρατήσουν σωστά το τέμπο του αγώνα.

Νωρίτερα στην σεζόν
Η ΤΣΣΚΑ είχε κερδίσει και τα δύο ματς. Είχε νικήσει 102-84 την Εφές στις 20 Δεκεμβρίου με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ του Κλάιμπερν και 21 πόντους του Ντε Κολό. Η Εφές το προβάδισμα 60-59 αλλά το έχασε. Στην Κωνσταντινούπολη η ΤΣΣΚΑ νίκησε 80-78 χάρις στους 19 πόντους του Χίγκινς μαζί με το λέι απ του 1.9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Κλειδιά για τον τίτλο
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η ΤΣΣΚΑ είχε 32 επιθετικά ριμπάουντ στις νίκες της φέτος με την Εφές με τα οποία πήρε αρκετούς πόντους δεύτερων ευκαιριών. Θα είναι λοιπόν μία προτεραιότητά της στο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ έχει πιο βαρύ ρόστερ και μεγαλύτερο πάγκο με παίκτες όπως οι Χάινς και Μπολομπόι που είναι έτοιμοι να κοντραριστούν με τους Ντάνστον και Πλάις. Επίσης έχει τα αστέρια της, Ντε Κολό, Χίγκινς, Κλάιμπερν και Ροντρίγκεθ που θα είναι έτοιμα να πασάρουν, να δημιουργήσουν και να σκοράρουν σε κομβικές στιγμές.

Εφές: Έχει γκαρντ που μπορούν να κάνουν τα πάντα στην καλή τους μέρα. Οι Λάρκιν και Μίσιτς θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Βέβαια η Εφές θα χρειαστεί παραπάνω πράγματα εκτός από δύο τοπ γκαρντ για να κερδίσει τον τίτλο. Οι Σίμον και Άντερσον πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν δυνατά απέναντι σε Κλάιμπερν και Κουρμπάνοβ. Ο Ντάνστον επίσης θα κληθεί να περιορίσει τους Χάινς και Χάντερ. Εάν η Εφές μείνει πιστή στις βασικές αρχές της στο παιχνίδι της και παίξει έξυπνα και με run-and-gun στην επίθεση θα πλησιάσει στη νίκη.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X