ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια: Έκαναν το πρώτο βήμα οι Ρώσοι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια: Έκαναν το πρώτο βήμα οι Ρώσοι

Έναρξη: 20:00, 18/4/2019
Γήπεδο: Megasport Arena (13.926)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Μπασκόνια για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, μετά την εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς με 94-68. Εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με επιμέρους σκορ 50-28 για τους Ρώσους και με τον Σέρχιο Ροντρίγκεζ να “βομβαρδίζει” από τη γραμμή του τριπόντου.

Επιτέθηκε σαν “αρκούδα” η ΤΣΣΚΑ
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ομάδα του Δημήτρη Ιττούδη, καθώς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να αυξήσει τη διαφορά πάνω από τους 4 πόντους. Μέχρι να αναλάβει δράση ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος έκανε “πάρτι” έξω από τη ρακέτα.

Ο Ροντρίγκεζ τελείωσε το ματς με 19 πόντους και 5/6 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ σε 20 λεπτά παιχνιδιού. Εξαιρετική διαχείριση των λεπτών συμμετοχών των παικτών από τον Έλληνα τεχνικό, καθώς εκείνος που αγωνίστηκε περισσότερο στο παρκέ ήταν ο Κλάιμπερν για σχεδόν 25 λεπτά. Σημαντική η συνδρομή του στο ματς με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Σκοπός να κερδίσει το ίδιο εύκολα και το δεύτερο παιχνίδι και να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για το Final Four στην Ισπανία.

Το πάλεψε για ένα ημίχρονο η Μπασκόνια
Ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο η βασκική ομάδα και η διοργανώτρια του Final Four, βλέποντας το όνειρο να βρίσκεται εκεί ακόμα πιο δύσκολο. Σίγουρα ο Περάσοβιτς θα έχει να κρατήσει τη συνεισφορά της ομάδας στο πρώτο 20λεπτο, με τη διαφορά να είχε ανοίξει ελάχιστα.

Ο μοναδικός που ξεχώρισε ήταν ο Σιλντς με 17 πόντους σε 20 λεπτά, έχοντας 7/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ αποβλήθηκε και με 5 φάουλ. Πολύτιμος και ο Πουαριέ κάτω από τη ρακέτα προσφέροντας 12 πόντους με 6/9 προσπάθειες και θεαματικά καρφώματα. Στα “ρηχά” ο Σενγκέλια με 6 πόντους και 2/7 εντός πεδίας.

Έξυπνα ο Κροάτης κόουτς δεν ζόρισε υπερβολικά τους παίκτες του, εφόσον έβλεπε προς την τέταρτη περίοδο πως το ματς ήταν μη αναστρέψιμο. Μοίρασε αρκετά τους χρόνους και πλέον η Μπασκόνια θα τα δώσει για ένα πιθανό μπρέικ.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X