ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν τελικός...

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν τελικός…

Εναρξη: 22:00, 17/05/2019
Γήπεδο: Fernando Buesa Arena, Βιτόρια

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα τεράστιο ραντεβού! Οι Μοσχοβίτες θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή και η Βασίλισσα να κρατήσει τα σκήπτρα. 

Οι Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη στα ημιτελικά της EuroLeague και πέρυσι. Θα είναι δηλαδή η 2η διαδοχική
σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-0 την σειρά με τον Παναθηναϊκό για να πάρει την πρόκριση πριν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ πέρασε από το ζευγάρι με την Μπασκόνια για να φτάσει στο 16ο φάιναλ φορ της σε 17 χρόνια. Με δύο ακόμα νίκες οι Ρώσοι θα
πάρουν το 8ο τρόπαιο Ευρωλίγκας τους.

Οι δύο ομάδες έχουν ρόστερ με βάθος στον πάγκο τους και το ματς δεν θα κριθεί από μία μόνο “μονομαχία”. Είναι εμφανές
όμως ότι ο πλέι μέικερ, Σέρχι Ροντρίγκεθ, θα έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο Ισπανός έχει την εμπειρία
του αλλά και τα χαρίσματά του σε δημιουργία και σκοράρισμα. Όλα αυτά καλείται να τα αντιπαρατάξει με τον Γιουλ, έναν από τους παίκτες που τον ξέρει πιο καλά από τον οποιονδήποτε, καθώς ήταν συμπαίκτες για έξι χρόνια. Ο Γιουλ θα πρέπει να αξιοποιήσει την εκρηκτικότητά του και τα αθλητικά του προσόντα. Πέρυσι στον ημιτελικό ο Γιουλ είχε 16 πόντους και ο Ροντρίγκεθ είχε μείνει στους 5.

Είκοσι παίκτες από τον περσινό ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ έχουν μείνει στις ομάδες τους. Η ρωσική ομάδα έχει εννέα παίκτες από πέρυσι και η Βασίλισσα έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ με εξαίρεση φυσικά τον Ντόνσιτς που ξεχωρίζει στο ΝΒΑ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Ρεάλ Μαδρίτης

Η ΤΣΣΚΑ είχε κερδίσει τη Ρεάλ δύο φορές. Είχε κερδίσει στην Ισπανία 93-88 στις 29 Νοεμβρίου. Ο Κόρι Χίγκινς ήταν ο ηγέτης των νικητών με 24 πόντους με τον Κλάιμπερν να έχει 18 και τον Ντε Κολό 15. Ο Καμπάτσο στη Ρεάλ είχε 23. Στις 8 Φλεβάρη η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Ρεάλ στην Μόσχα με 82-78 με 21 πόντους από τον Ντε Κολό και 15 του Χίγκινς. Ο Ράντολφ ήταν ο τοπ σκόρερ της Ρεάλ στο ματς με 20 πόντους.

Κλειδιά της νίκης για τον Τελικό

ΤΣΣΚΑ: Η Ρεάλ ήταν επικεφαλής στην σχετική λίστα των ριμπάουντ, όμως η ΤΣΣΚΑ είχε παραπάνω ριμπάουντ στα ματς με τους Λος Μπλάνκος και στα δύο ματς: 28-32 στην Μαδρίτη και 40-28 στη Μόσχα και από 29 από αυτά πήρε και άλλες επιθέσεις. Αυτή η επιθετικότητα και ο τομέας των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός για την ΤΣΣΚΑ. Με ριμπάουντ, καλή φυσική κατάσταση, άμυνα και έξυπνα φάουλ οι Ρώσοι μπορούν να ανακόψουν τον ρυθμό της Ρεάλ. Η ομάδα της Μόσχας έχει τους Χίγκινς, Ροντρίγκεθ και Ντε Κολό και περιμένει τους Χάντερ και Χάινς να σταματήσουν τον Ταβάρες χαμηλά και προτού παίρνει ριμπάουντ και απειλεί.

Ρεάλ:Η Βασίλισσα έχει το προβάδισμα στην Ευρωλίγκα στα αμυντικά ριμπάουντ με 27 κατά μέσο όρο. Έχει πρωτιά και στις ασίστ με 20. Το να παίρνει γρήγορα την μπάλα και να την ανακτά πιο γρήγορα είναι προτεραιότητα, όπως και το run-and-gun παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι έχουν το πλεονέκτημα κάτω από το καλάθι με την παρουσία των Ταβάρες και Ράντολφ. Οι Τέιλορ και Καμπάτσο θα έχουν σημαντικούς ρόλους και στην άμυνα με Κλάιμπερν και Ρόντρίγκεθ αντίστοιχα. Πρέπει να “διαβάσει” καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και να βασιστεί στους εξαιρετικούς σουτέρ της, Γιουλ, Κάρολ, Ρούντι Φερνάντεθ και ακόμα και τον Ράντολφ.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X