Αναντόλου Εφές - Μπαρτσελόνα: Superteams στην Πόλη!

Αναντόλου Εφές – Μπαρτσελόνα: Superteams στην Πόλη!

Εναρξη: 20:30, 04/10/2019
Γήπεδο: Sinan Erdem Dome

Δυο μεγάλες ομάδες, Εφές και Μπαρτσελόνα δίνουν ραντεβού απόψε στην Πόλη με στόχο τη νίκη γοήτρου! Εντυπωσιακοί παίκτες που εκτοξεύουν την Euroleague!

Ενισχυμένη η Εφές
Η Εφές έκανε μια εξαιρετική σεζόν, αφού με τον Ερκιν Αταμάν στον πάγκο της έφτασε στον τελικό της Εuroleague, όπου ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Τουρκίας, αφήνοντας πίσω της την Φενέρ! Βασικός στόχος ήταν η διατήρηση του κορμού και τα κατάφερε! Οι Τούρκοι κράτησαν τους Λάρκιν, Μίσιτς και Μπομπουά, όπως και τους Αντερσον, Σίμον για τη θέση «3». Στη φροντ λάιν έγιναν και οι σημαντικότερες μεταγραφές. Ο Πέτερς ήρθε από την ΤΣΣΚΑ να βοηθήσει τον Αντριέμ Μοερμάν, ωστόσο ο τραυματισμός του τελευταίου έφερε στην Πόλη και τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Μπράιαντ Ντάνστον παρέμεινε για ακόμη μία σεζόν, με τον Γερμανό Πλάις να είναι από πίσω. Ο Αταμάν έχει ως στόχο την κούπα και η σεζόν ξεκίνησε με τίτλο, αφού νίκησε τη Φενέρ στο Σούπερ Καπ. Σε δέκα ματς στην Πόλη, η Εφές μετρά 6 νίκες, αλλά και τέσσερις ήττες από τους Καταλανούς.

Superteam η Μπαρτσελόνα
Ντέιβις, Πάνγκος, Μίροτιτς, Χάνγκα, Χίγκινς, Ντιλέινι, Κλαβέρ, Αμπρίνες συνθέτουν μια Super Team και η Μπαρτσελόνα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Μπορεί κάποιος να «χτυπήσει» το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς; Οι Καταλανοί θέλουν να κάνουν τη διαφορά, να βγουν από την αφάνεια των τελευταίων ετών και αποφάσισαν να τα… σαρώσουν όλα στις μεταγραφές. Ο Μάλκμολμ Ντιλέινι επιστρέφει στην Euroleague και είναι αποφασισμένος για τίτλο! Τα πρώτα δείγματα δεν ήταν πειστικά για τους «μπλαουγκράνα», αφού μπορεί να έκαναν το 2 στα 2 στην ACB, όμως έδειξαν πως χρειάζονται χρόνο για να δέσουν. Θα λείψουν οι γκαρντ Ερτέλ, Πάνγκος και Ρίμπας. Η Μπαρτσελόνα αναζητά… εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στα πλέι οφ της διοργάνωσης (έχασε 3-2 στη σειρά των αγώνων).

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Όλες οι αποδόσεις μπάσκετ εδώ!

Σχολιάστε

X