Εφές Αναντολού - Ερυθρός Αστέρας: Με φόρα οι γηπεδούχοι!

Εφές Αναντολού – Ερυθρός Αστέρας: Με φόρα οι γηπεδούχοι!

Εναρξη: 19:30, 29/10/2019
Γήπεδο: Sinan Erdem Dome, Κωνσταντινούπολη

Ακόμα μια νίκη αναζητά στο Sinan Erdem Dome η Εφές Αναντολού, αφού προηγήθηκε η εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σούπερ η Εφές με τη Ρεάλ!
Η Εφές υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στην ιστορία της στην Euroleague. Οι Τούρκοι είχαν ουσία, εκμεταλλεύθηκαν το αρνητικό ρεκόρ σε επίπεδο ευστοχίας σε προσπάθειες δύο πόντων και επικράτησαν 76-60. Αλλωστε, η Βασίλισσα είχε 23.3% στην Κωνσταντινούπολη, καθώς μέτρησε 7/30 προσπάθειες! Η Εφές είχε τρομερή προσήλωση στην άμυνα, έβγαλε τη μισή Ρεάλ εκτός παιχνιδιού και στο κρίσιμο σημείο έβαλε όλα τα σουτ. Κρούνοσλαβ Σιμόν και Μπράιαντ Ντάνστον έκαναν τρομερό παιχνίδι, ειδικά ο πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δυο τους τελείωσαν τον αγώνα με 32 πόντους 15 ριμπάουντ, επτά ασίστ και τρία κλεψίματα. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας για την Ευρωλίγκα μετρά η Εφές κόντρα στον Αστέρα. Μοναδικό πρόβλημα, η απουσία του τραυματία, Μοερμάν. Την Πέμπτη φιλοξενείται στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Με Γκαβρίλοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας
Ο Ερυθρός Αστέρας το πάλεψε εντός με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί έκαναν το 4/4 στην EuroLeague, καθώς επικράτησαν 65-73. Ο Αστέρας είχε τον Άντριγια Γκαμπρίλοβιτς στην άκρη του πάγκου αντί του Μίλαν Τόμιτς που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το comeback του Όγκνιεν Κούζμιτς (2π.) και η αποθέωση στο πρώτο του καλάθι! Προερχόμενοι από τέσσερις σερί ήττες σε Ευρωλίγκα και Αδριατική Λίγκα, οι Σέρβοι έψαχναν αντίδραση και το πέτυχαν κόντρα στη Μέγκα Μπεμάξ (88-70). Ακολουθεί το εντός έδρας της Πέμπτης με αντίπαλο τη Χίμκι. Κανονικά ο σημαντικός γκαρντ Μπάρον, εκτός ο φόργουορντ Ντέρικ Μπράουν.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X