Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Το πλεονέκτημα περνά από την Πόλη!

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Το πλεονέκτημα περνά από την Πόλη!

Eναρξη: 19:30, 24/01/2019
Γήπεδο: 
Ulker, Sports and Event Hall, Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε και θέλει νίκη βαθμολογικής ουσίας κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κανονικής διάρκειας.

Ολυμπιακός για τετράδα
Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγάλουν το καλύτερο τους πρόσωπο απέναντι στη Φενέρ και να πάρουν μια μεγάλη νίκη γοήτρου, αλλά και ουσίας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, στην οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται η Εφές, και άπαντες γνωρίζουν καλά και τις δυσκολίες, αλλά και τα οφέλη μιας μεγάλης νίκης. Από το 2000 κι έπειτα, οι δύο ομάδες έχουν ανταμώσει 8 φορές στην Πόλη και ο Ολυμπιακός προηγείται με 5 νίκες. Πάντως, στο ματς του πρώτου γύρου, η Φενέρ είχε αποδράσει από το ΣΕΦ επικρατώντας 73-72. Oι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και δείχνουν πως μπορούν να κατακτήσουν την 4η θέση.

Κόντρα στην Χίμκι (71-57) πήραν αυτό που ήθελαν με άνεση και με τον Μπλατ να κάνει και ροτέισον. Η επιστροφή του Μιλουτίνοφ και η βελτίωση του Βεζένκοφ ήταν πράγματα που κράτησε ο Αμερικανός κόουτς. Απέναντί του πλέον έχει μια από τις καλύτερες άμυνες (76,7 πόντους ανά ματς) της διοργάνωσης και για να είναι ανταγωνιστικός πρέπει να την αποσυντονίσει. Ο Παπανικολάου έχει πάρει τα πάνω του και θα είναι ένα από τα «κλειδιά» στην άμυνα και στην περιφέρεια, ενώ ο Μιλουτίνοφ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους στους Βέσελι-Λόβερν.

Ξέφρενη πορεία η Φενέρμπαχτσε
Τα ματς με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτερα» ανέφερε ο Ζοτς και έτσι είναι τα πράγματα. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή (διέλυσε 82-64 την Γκραν Κανάρια) και στόχος της να πάει έτσι μέχρι τέλους.  Με σύμμαχο την πιεστική άμυνα (δέχεται 74,5 πόντους ανά αγώνα), η Φενέρ ξέρει πως να ελέγχει το ρυθμό και φυσικά να χτυπά σε ανοιχτό γήπεδο!
Η Φενέρ έχει το καλύτερο ποσοστό (στην διοργάνωση) έξω από την γραμμή των 6,75 (43,4%) και η περιφερειακή της επίθεση είναι ακόμα ένα όπλο στη φετινή μάχη της Euroleague.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X