Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης: Αναβιώνει ο τελικός του Βελιγραδίου!

Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης: Αναβιώνει ο τελικός του Βελιγραδίου!

Εναρξη: 19:30, 28/12/2018
Γήπεδο: Ülker Arena (13.800), Κωνσταντινούπολη

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, την τελευταία στροφή του πρώτου γύρου, η Φενερμπαχτσέ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη έξι μήνες μετά μεταξύ τους τελικό στο Βελιγράδι. Εκείνο το βράδυ, όπου οι Μαδριλένοι έριξαν από την κορυφή τους Τούρκους κατακτώντας το 10 ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Πρωτοπόρος του πρωταθλήματος η Φενερμπαχτσέ με ρεκόρ 13-1, έχοντας την ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης (12-2) και την 3η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11-3). Οι Τούρκοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα από τη Γαλατασαράι (84-74), η πρώτη της σεζόν, την ίδια ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 80-74 της Μούρθια εντός έδρας.

Πως τα φέρνει όμως η ζωή; Πέρσι, στις 28 Δεκεμβρίου του 2017, η Φενερμπαχτσέ φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε 77-79. Ακριβώς ένα χρόνο μετά, οι Τούρκοι καλούνται να πάρουν το… αίμα τους πίσω!

Αρπάζει την ευκαιρία η Φενερμπαχτσέ!
Στο κλείσιμο του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα, η Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μεγάλη ευκαιρία να χτίσει σημαντική διαφορά από τη 2η θέση, καθώς σε περίπτωση νίκης μεγαλώνει τη ψαλίδα από Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τις κύριες διεκδικήτριες της πρωτιάς. Με ρεκόρ 13-1 αυτή τη στιγμή, φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, στοχεύοντας και σε μίνι εκδίκηση μετά τον περσινό χαμένο τελικό του Βελιγραδίου.

Οι Τούρκοι προέρχονται από την πρώτη εγχώρια ήττα της σεζόν, αφού την Κυριακή ηττήθηκαν 84-74 στο άντρο της Γαλατασαράι. Παρ’ όλα αυτά, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Να μιμηθεί την περσινή χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης
Επειτα από τα σκαμπανεβάσματα του Νοεμβρίου και τις δύο κολλητές ήττες στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει έναν πολύ καλό Δεκέμβριο. Επιθυμεί στην Κωνσταντινούπολη να αποχαιρετήσει το 2018, ένα χρόνο που την επανέφερε στην κορυφή της Ευρώπης, με ένα σπουδαίο διπλό. Εκεί, όπου ακριβώς έναν χρόνο πριν, έφυγε με τη νίκη!

Μία απαιτητική εβδομάδα βγήκε εις πέρας έχοντας μία ευρωπαϊκή διαβολοβδομάδα. Εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 89-68, σημαντικό διπλό στη Γερμανία κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου με 82-72, για να… σβήσει η εβδομάδα με τη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μούρθια (80-74). Χωρίς απουσίες και πονοκεφάλους για τον Πάμπλο Λάσο ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ: 85-80 (Τελικός Ευρωλίγκα 2017-18)
Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ: 83-86 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης: 77-79 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης: 84-75 (Final Four Ευρωλίγκα 2016-17)
Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ: 61-56 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X