Μιλάνο – Ολυμπιακός: Με έπαθλο το προβάδισμα για την έκτη θέση...

Μιλάνο – Ολυμπιακός: Με έπαθλο το προβάδισμα για την έκτη θέση…

Εναρξη: 21:45, 14/03/2019
Γήπεδο: Mediolanum Forum (12.700), Μιλάνο

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μιλάνο στην Ιταλία το βράδυ της Πέμπτης (21:45), σε ένα κρίσιμο βαθμολογικό παιχνίδι για τη συμμετοχή του στο Top-8.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως δύσκολα θα καλύψουν τη διαφορά του πρώτου ματς στο ΣΕΦ και την ήττα με 24 πόντους διαφορά. Προέρχονται από την πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα έπειτα από 5 σερί ήττες, μετά το διπλό στην έδρα της Μπούντουτσνοστ με 87-76. Σε αντίθετη πορεία η Μιλάνο, ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 101-95 στη Ρωσία, έπειτα από 4 διαδοχικές νίκες.

Επειγόντως διπλό ο Ολυμπιακός
Πέντε αγωνιστικές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει νικηφόρα, παραμένοντας μέσα στην εικόνα των playoffs. Προφανώς και δεν βρίσκεται σε ζώνη… άσφάλειας, όπως συνέβαινε στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, ωστόσο παραμένει το φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στην post season. Αγωνιστικά, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο με 89-76, για να μπει τέλος στο σερί των 5 αγωνιστικών χωρίς ροζ φύλλο.

«Θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά, πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα πρέπει να επαναλάβουμε ότι κάναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να μετατρέψουμε τις καλές άμυνες., σε ευκαιρίες για σκορ που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε», το σχόλιο του Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει Μιλάνο. Τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, ο Γιάνις Τίμα θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Χίμκι, με τον Λετονό πάντως, να έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” και για τη σεζόν 2019-20.

Σε ανοδική πορεία η Μιλάνο
Βρήκε ρυθμό στο κατάλληλο και πιο κρίσιμο σημείο της Ευρωλίγκας, πέτυχε πέντε διαδοχικές νίκες ανεβαίνοντας ξανά στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα. Παρότι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στη Ρωσία ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 101-95, όμως έπιασε πολύ καλή απόδοση, συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και στάθηκε όρθια για μεγάλο διάστημα μπροστά στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Στο ματς τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μιλάνο γνωρίζει πως με νίκη κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα παραμονής στο Top-8. Τη Δευτέρα στο πρωτάθλημα επικράτησε 71-67 της Ρετζιάνα εκτός έδρας, δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση, με τον χρόνο να μοιράζεται στους παίκτες. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή με 6 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Βενέτσια.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ολυμπιακός – Μιλάνο: 75-99 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Ολυμπιακός – Μιλάνο: 87-80 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Μιλάνο – Ολυμπιακός: 85-86 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Μιλάνο – Ολυμπιακός: 99-83 (Ευρωλίγκα 2016-17)
Ολυμπιακός – Μιλάνο: 91-81 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X