Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Ερυθρόλευκη πρεμιέρα στη Euroleague!

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Ερυθρόλευκη πρεμιέρα στη Euroleague!

Εναρξη: 21.00, 01/10/2020
Γήπεδο: ΣΕΦ, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει στη Euroleague με το δεξί, αφού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας!

Να μπει με το δεξί ο Ολυμπιακός!
Ετοιμος να μπει στη μάχη της Euroleague ο Ολυμπιακός, σε μια σεζόν που αναμένεται συγκλονιστική! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχτισε μία ομάδα όπως ακριβώς επιθυμούσε, με σκοπό να ξαναβάλει στο παιχνίδι της δύναμη και να την κάνει ξανά σκληρή. Ναι, ο φετινός Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει σκληρή άμυνα, θα ψάξει τον αιφνιδιασμό και το εύκολο καλάθι. Αλλωστε, το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος είναι αρκετά αθλητικό με παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα. Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε και είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα στις πλάτες με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα επιδιώξει να κάνει τους ψηλούς του ώριμους στη Euroleague, μιας και ο Χασάν Μάρτιν δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτό το επίπεδο κι ο Οκτάβιους Έλις πρόλαβε να παίξει λίγα ματς πέρυσι. Σπανούλης και Πρίντεζης ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Η είσοδος στα playoffs μετά από μία διετία που δεν βρέθηκε στην «οκτάδα» είναι ο μεγάλος στόχος. Στα φιλικά είχε εξαιρετικά διαστήματα, δεν έχει δέσει ακόμα, όμως έδειξε ομάδα ικανή να κάνει τη διαφορά!

Tι λέει η παράδοση; Στο 9-5 η εντός έδρας παρουσία του Ολυμπιακού απέναντι στους Λιθουανούς. Η Ζαλγκίρις πάντως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανταγωνιστική στο ΣΕΦ, πετυχαίνοντας τρεις νίκες στα τελευταία πέντε.

Χωρίς Γιασικεβίτσιους η Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις χωρίς τον Σάρας! Θα τα καταφέρει; Οι Λιθουανοί, καλούνται να αποδείξουν πως η μετακίνηση του Γιασικεβίτσιους στη Μπαρτσελόνα δε θα φέρει τη δική τους αγωνιστική κατηφόρα.

Οι πρωταθλητές Λιθουανίας μετά από δύο διαδοχικές παρουσίες στα πλέι οφ, πέρσι είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Ακόμη κι έτσι πάντως, μπόρεσαν να έχουν επαφή με την οκτάδα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 12-16.

Ο Μάρτιν Σίλερ, πήρε τη θέση του Γιασικεβίτσιους και ο Αυστριακός κόουτς έρχεται από καλή πορεία στην G-League. Από πλευράς ρόστερ, Ουόκαπ, Λεκαβίτσιους, Μιλάκνις και Γκριγκόνις παρέμειναν για να αναλάβουν ηγετικό ρόλο, ενώ οι έμπειροι στην Ευρωλίγκα Γκαρίνο (φόργουορντ, πρώην Μπασκόνια), Ρούμπιτ (φόργουορντ, πρώην Ολυμπιακού) και Λοβέρν (σέντερ, πρώην Φενέρ) αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X