Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: Με σύμμαχο παράδοση και μαχητικότητα!

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: Με σύμμαχο παράδοση και μαχητικότητα!

Εναρξη: 21:00, 13/11/2020
Γήπεδο: ΟΑΚΑ (19.250)

Ψάχνει αντίδραση ο μαχητικός Παναθηναϊκός έπειτα την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Ανεβασμένη η Εφές μετά τις διαδοχικές νίκες με Ολυμπιακό, Μακάμπι. 

Μαχητικός ο Παναθηναϊκός, αλλά ψάχνει νίκες…

Ο Παναθηναϊκός το προσπάθησε κυνήγησε τη νίκη, ήταν ανταγωνιστικός για περισσότερα από 25 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Οι απουσίες σε συνδυασμό με την δεδομένη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και την ευστοχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να κάνουν το «repeat» μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Το τελικό 89-83 υπέρ της ΤΣΣΚΑ αποτυπώνει και τη μεγάλη προσπάθεια των «πρασίνων». Θυμίζουμε, πως εκτός ήταν οι Όγκουστ, Μπέντιλ, Βουγιούκας. «Οταν μπορείς να ανατρέψεις τέτοιες διαφορές κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αυτό δείχνει κάτι για την ομάδα. Ανεξάρτητα από το παιχνίδι, αυτό το DNA θέλουμε να έχουμε. Αυτός πρέπει να είναι ο χαρακτήρας μας, να παλεύουμε για κάθε κατοχή» τόνισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού που θα έχει ξανά στη διάθεσή του, τους Όγκουστ, Μπέντιλ. Βέβαια, αμφίβολος για το ματς είναι αμφίβολος ο ηγέτης του Τριφυλλιού, Νέντοβιτς, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση.

Ενα νέο πρόσωπο προστέθηκε στη λίστα του κόουτς, Βόβορα, μιας και ο Σέλβινν Μακ είναι ο νέος πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού. «Δεν αποτελεί στόχο μου να σκοράρω 20 πόντους και να μοιράζω διψήφιο αριθμό ασίστ σε κάθε ματς, αλλά να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου» τόνισε ο Αμερικανός.

Με πρωταγωνιστή τον Μπομπουά
Μια τάπα του Ροντρίγκ Μπομπουά στον Σκότι Ουίλμπεκιν χάρισε τη νίκη (91-89) στην Αναντολού Εφές επί της Μακάμπι στην Κωνσταντινούπολη σ’ ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια της φετινής Euroleague. Τρομερός αγώνας έγινε στην Κωνσταντινούπολη αφού παρά τις απουσίες τους (σ.σ. η Εφές αγωνίστηκε δίχως τους Λάρκιν, Ντάνστον, Σανλί και η Μακάμπι με τις γνωστές απουσίες των Ντιμπαρτολομέο, Κάσπι και Ζουσμάν) οι δυο ομάδες παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού μπάσκετ.

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά έκανε τρομερό παιχνίδι και η τάπα στον Ουίλμπεκιν στην τελευταία φάση (του) έδωσε μεγαλύτερη αξία. Ο Πλάις εξέθεσε τους ψηλούς της Μακάμπι σημειώνοντας 20 πόντους, ενώ ο Μοερμάν έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας συνολικά 17 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τίμπορ Πλάις έχει σταματήσει 176 φορές τις προσπάθειες των αντιπάλων του. Θα πρέπει να το κάνει άλλες 19 φορές, προκειμένου να προσπεράσει τον Γιάννη Μπουρούση (194 μπλοκ, 5ος). Πλήγμα ο τραυματισμός του Ντάνστον, ο οποίος θα μείνει εκτός μερικές εβδομάδες. Ανίθετα, ο Λάρκιν

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές, η παράδοση

Πέντε νίκες στα τελευταία επτά ματς με αντίπαλο την Εφές, μετράει ο Παναθηναϊκός. Οι δυο ήττες του έχουν έρθει στην Πόλη, τη σεζόν 2017-2018 και την περίοδο 2016-2017. Συνολικά οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί 24 φορές, με τους «πράσινους» να μετρούν 16 νίκες. Παράλληλα, 13 πόντους θέλει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος και θα φτάσει τους 100 στην καριέρα του στη EuroLeague.

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: 86-70 (Ευρωλίγκα 2019-20)
Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: 88-75 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός: 78-62 (Ευρωλίγκα 2018-19)
Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: 90-79 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός: 81-82 (Ευρωλίγκα 2017-18)
Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: 92-81 (παρ.) – (Ευρωλίγκα 2016-17)
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός: 91-83 (Ευρωλίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X