Ο Ζοτς πληγώνει, αλλά και πληγώνεται στο ΟΑΚΑ

Ο Ζοτς πληγώνει, αλλά και πληγώνεται στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Ομπράντοβιτς πήραν μαζί τα πάντα, έζησαν στιγμές μοναδικές! Ως αντίπαλος όμως τα βρίσκει… δύσκολα στο ΟΑΚΑ, αν και στην έδρα του ο Σέρβος ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. 

Μέχρι τον Απρίλιο του 2017, ο Παναθηναϊκός διατηρούσε μια εξαιρετική παράδοση ως γηπεδούχος απέναντι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχοντας επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Είτε ο «Ζοτς» ήταν προπονητής της Μπανταλόνα, είτε της Ρεάλ Μαδρίτης, είτε τη Φενέρμπαχτσε, το αποτέλεσμα… πράσινο.

Όμως τα ματς που έκριναν το εισιτήριο για το Final 4 της Πόλης, έμελλε να τονίσουν πως «οι παραδόσεις είναι για να σπάνε». Ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να φύγει νικητής από την Αθήνα και μάλιστα δύο φορές σε διάστημα μικρότερο των τριών ημερών! Πέρσι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να μεγαλώσει το ποσοστό νικών στο… 85%. Ναι, ο Σέρβος του έκοψε το δρόμο για το F4 της Πόλης, αλλά συνολικότερα, το ΟΑΚΑ τον πληγώνει όταν αυτός είναι αντίπαλος. Βέβαια, στην Τουρκία είναι κυρίαρχος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ποια ήταν η νίκη με τη μεγαλύτερη διαφορά; Στις 19 Ιανουαρίου 2017 για την 18η αγωνιστική της περσινής Regular Season ο νεαρός Ντουβερίογλου, έκανε… πάρτι στην «πράσινη» ρακέτα με αποτέλεσμα να γίνει και ο… ήρωας του αγώνα. Το τελικό 84-63 «μιλάει» από μόνο του, αφού ο Παναθηναϊκός ουδέποτε μπήκε στο κλίμα του ματς.

Φενέρ (Ομπράντοβιτς): Άντιτς 2, Μπογκντάνοβιτς 7, Σλούκας 12 (2), Νάναλι 10 (2), Βέσελι 13, Ντίξον 5 (1), Κάλινιτς 6, Ντουβερίογλου 13, Ντατόμε 16 (4).

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 13 (2), Νίκολς, Ρίβερς 11 (3), Τζέιμς 25 (2), Φώτσης 1, Φελντέιν 4, Γκέιμπριελ 3, Τζεντίλε 2, Μπουρούσης 2, Καλάθης 2.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2016 ο Παναθηναϊκός έκανε το… 7/7 απέναντι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 81-70. Ο Νικ Καλάθης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του (16 πόντοι, 11 ασίστ, 8 ριμπάουντ), ενώ το κλειδί της νίκης για τον Τσάβι Πασκουάλ ήταν η παρουσία του Ντιμίτρις Νίκολς, ο οποίος είχε 14 πόντους. «Οι τίτλοι είναι τίτλοι, όλοι θυμούνται πόσους τελικούς παίξαμε, πόσους τίτλους πήραμε, όμως αυτό που πιστεύω βαθιά μέσα μου είναι ότι αυτά τα 13 χρόνια δημιουργήσαμε καινούριους φιλάθλους για τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που είχαμε» τόνιζε ο Ζοτς.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 9 (1), Νίκολς 14 (1), Ρίβερς 10 (2), Τζέιμς 4, Μποχωρίδης 1, Φώτσης, Φελντέιν 10 (2), Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 8, Μπουρούσης 9 (1), Καλάθης 16 (1)

Φενέρ (Ομπράντοβιτς): Ούντο 10, Άντιτς 3, Σλούκας 13 (2), Νάναλι 21 (2), Βέσελι 8, Κάλινιτς 7, Ντίξον 2, Ντατόμε 6 (2)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X