Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει τη μεγάλη υπέρβαση!

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει τη μεγάλη υπέρβαση!

Έναρξη: 21:00, 23/4/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ (18.500)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στο Game 2 των πλέι οφ της Ευρωλίγκα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (78-63) και τώρα φέρνει τη σειρά αγώνων στο ΟΑΚΑ. Θέλει τουλάχιστον να μην πέσει αμαχητί μέσα στο “φρούριό” του καταθέτοντας την ψυχή του στο παρκέ, μαζί με τον κόσμο του.

Η πρόκριση μπορεί να μοιάζει με δύσβατο βουνό, η εικόνα μετά το τελευταίο ματς δείχνει πως δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα, όμως στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό κρύβονται πάντοτε εκπλήξεις. Οι πράσινοι έχουν σκοπό να το κυνηγήσουν.

Ξέμεινε από τα πάντα ο Παναθηναϊκός
Μηδέν διάθεση, μηδέν ψυχολογία, καθόλου ενέργεια και γενικώς… σαν να μην κατέβηκε στο δεύτερο ματς με τη Ρεάλ γνωρίζοντας την ήττα με 78-63. Μια διαφορά αρκετά πλασμαστική, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να ξεφύγει και πάνω από τους 20 πόντους, βάσει την εικόνα που παρουσίασαν.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξε σημάδια μικρής ομάδας τελειώνοντας την πρώτη περίοδο με 8 πόντους με 3/17 εντός παιδιάς, έναντι 21 της Ρεάλ και 8/11 σουτ. “Παιδικά” λάθη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς (17 συνολικά). Μοναδική ελπίδα είχε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (35-26) και στην έναρξη του δευτέρου με εύστοχο τρίποντο του Κιλπάτρικ. Μετά ήρθε και πάλι η κατρακύλα για να λήξει η 3η περίοδος στο +20 (61-41)!

Αδύναμος κρίκος ήταν ο Νίκ Καλάθης με συνολικά 0/11 σουτ, αν και βοήθησε κάπως στους υπόλοιπους τομείς (7 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα). Εκείνοι που ξεχώρισαν ελάχιστα ήταν οι Τόμας (13π. με 3/6 δίπ. και 2/3 τρίπ.), Κιλπάτρικ (10π. 4/6 εντός παιδιάς), ενώ προς το τέλος, που είχαν όλα κριθεί, πήρε περισσότερο χρόνο ο Λοτζέσκι (7π.).

Παράσταση για έναν ρόλο στη Ρεάλ
Η μεγαλειώδης εμφάνιση των Ισπανών ακούει στο όνομα…Φακούντο Καμπάτσο τελειώνοντας το παιχνίδι με γεμάτη στατιστική. Έχοντας 13 πόντους, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 22:33 λεπτά συμμετοχής ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Ο Ταβάρες “σκέπασε” ξανά τα καλάθια με 3/3 δίποντα και 6 ριμπάουντ, εξαφανίζοντας επίσης από το ματς τους Παπαγιάννη και Βουγιούκα. Κομβικοί έξω από την περιφέρεια οι Τέιλορ και Πρέπελιτς, έχοντας συνολικά 5/5 τρίποντα. Η άμυνα της Ρεάλ ήταν πολύ καλή, ειδικά πάνω στη μπάλα, αναγκάζοντας τους πρασίνους σε πολλά λάθη.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X