Κουίζ Euroleague: Η ευρωπαϊκή ιστορία των δυο αιωνίων!

Κουίζ Euroleague: Η ευρωπαϊκή ιστορία των δυο αιωνίων!

Ξέρεις πολλά από ντέρμπι αιωνίων εκτός συνόρων; Απόδειξη! Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ σε ένα μεγάλο ραντεβού κι ένα κουίζ που σας βάζει στο κλίμα! 

«Ο GM των Γκρίζλις, που υπέγραψα στους Σέλτικς, μου είπε πως το ματς Κεντάκι – Λούιβιλ είναι σαν ματς μεταξύ εκκλησιών, σε σχέση με αυτό το ντέρμπι εδώ» ήταν η πρώτη ατάκα του Ρικ Πιτίνο για το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ! Η 16η αγωνιστική της Euroleague έχει ένα τεράστιο ραντεβού και η Ευρώπη έχει το βλέμμα της στραμμένο στον Πειραιά!

Το 2019 μπαίνει απότομα για τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ οι οποίοι καλούνται σε διάστημα εφτά ημερών να παίξουν τέσσερα παιχνίδια (τα τρία πολύ δύσκολα) έχοντας κι ένα ταξίδια. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Παναθηναϊκό (04/01) και ακολουθούν ΑΕΚ (06/01), Μπασκόνια στο ΣΕΦ (08/01) και Ρεάλ στη Μαδρίτη (10/01). Οπότε το παιχνίδι με τον αιώνιο αποκτά χαρακτήρα τελικού μετά και την ήττα – σοκ από τη Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Ο Παναθηναϊκός… σόκαρε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Πιτίνο μπήκε με το δεξί στην Ευρώπη και οι πράσινοι απέκτησαν όραμα για τη συνέχεια.

Η Bwin μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι, γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται Final Four που έγραψαν ιστορία, παιχνίδια που συγκλόνισαν και μορφές που έδωσαν μεγάλες παραστάσεις στις ευρωπαϊκές τους μονομαχίες. Τα ραντεβού των ερυθρόλευκων με τους πράσινους είναι πολλά και όπως τονίζει ο Γιώργος Πρίντεζης «Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν οι ομάδες. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ή ξένος. Όλοι πρέπει να παίζουμε. Ακόμα και δεν βρεθείς στην καλή σου ημέρα, πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος για να καλύψει το κενό». Κουίζ για δυνατούς λύτες και όλη η ευρωπαϊκή ιστορία των αιωνίων μέσα σε δέκα ερωτήσεις!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X