Ζαλγκίρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης: Μπήκε δυνατά η Βασίλισσα!

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης: Μπήκε δυνατά η Βασίλισσα!

Εναρξη: 21:00, 17/10/2019
Γήπεδο: Zalgirio Arena, Κάουνας

Η Ζαλγκίρις ψάχνει την πρώτη νίκη φέτος, ενώ η Ρεάλ πάει στο Κάουνας για το 3 στα 3! Αλλωστε, με αυτό το ρεκόρ μπαίνει την τελευταία τριετία στη Euroleague. 

Η Ζαλγκίρις βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα μεγάλο διπλό στην Ιταλία, ωστόσο ηττήθηκε 85-81 από την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Λιθουανοί έμειναν χωρίς νίκη έπειτα από δυο στροφές και καλούνται να πάρουν νίκη ψυχολογίας και γοήτρου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ζαλγκίρις θα επιδιώξει να κερδίσει τους Μαδριλένους για πρώτη φορά εντός από το 2014. Οδηγός της το περσινό διπλό 86-93 που σφράγισε την πρόκριση στα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, ωστόσο χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ (16 ανα παιχνίδι) θα προσπαθεήσει να ελέγξει και να επιβραδύνει το ρυθμό της.

Με παράδοση η Ρεάλ!
Ο Κάρολ είχε τον τελευταίο λόγο στον αγώνα με τη Μακάμπι. Πέρασε ως αλλαγή στα 10″ για το τέλος στη θέση του Τέιλορ, πήρε την ασίστ από τον Γιουλ και ευστόχησε πίσω από τα 6μ.75, σφραγίζοντας τη δεύτερη νίκη των Μαδριλένων στη regular season και ρίχνοντας την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 0/2. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβασε 14 επιθετικά ριμπάουντ, είχε πολυφωνία στην επίθεση και μοίρασε 18 ασίστ αντί 9 της Μακάμπι. Ωστόσο, ο Κάρολ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ενώ βοήθησε αρκετά και o Ράντολφ. Η Ρεάλ αναζητά στο Κάουνας την τρίτη σερί νίκη φέτος και θέλει το 3-0 για τρίτη διαδοχική χρονιά. Η Βασίλισσα κερδίζει στα έξι πιο πρόσφατα ταξίδια στο Κάουνας, ενώ η παράδοση είναι εντυπωσιακή με 18 επιτυχίες στα 20 ραντεβού αυτόν τον αιώνα. Με 20.5 ασίστ ανα παιχνίδι και 41.8% ευστοχία στα τρίποντα, η Ρεάλ δείχνει τα δόντια της.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X