Ολυμπιακός - Χίμκι: Nα πει «αντίο» με νίκη στη φετινή EuroLeague!

Ολυμπιακός – Χίμκι: Nα πει «αντίο» με νίκη στη φετινή EuroLeague!

Εναρξη: 21.00, 09/04/2021
Γήπεδο: ΣΕΦ, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά τη φετινή EuroLeague και κόντρα στην αποδεκατισμένη Χίμκι θέλει να πει «αντίο« με νίκη και καλή εμφάνιση! 

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Όλες οι αποδόσεις Euroleague εδώ!

Η φετινή EuroLeague ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό, oι Πειραιώτες κοντράρονται με τη Χίμκι και θέλουν να κλείσουν με νίκη την παρουσία τους στη διοργάνωση. Oι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από την ήττα στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο και να συνεχίσουν τις τελευταίες καλές εμφανίσεις.

«Να ολοκληρώσουμε την χρονιά με νίκη, νομίζω ότι μετά το κακό διάστημα που είχαμε εκεί στον Γενάρη, Φλεβάρη μετά παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά σημεία μέσα στα παιχνίδια που συνοδεύτηκαν με κάποιες καλές νίκες και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη απέναντι στην Χίμκι, που είναι σε μια ειδική κατάσταση φέτος. Εφυγαν πολλοί παίκτες τώρα πια παίζουν με πιο πολύ ντόπιο στοιχείο παικτών, με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής με λιγότερο ταλέντο βέβαια. Φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τα βλέμματα και στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επιδιώκει να ξεπεράσει (και) τον θρυλικό Νίκο Γκάλη στη θέση των σκόρερ όλων των εποχών όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ήδη ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει αφήσει πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη λίστα των σκόρερ σε EuroLeague και Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Απέχει 33 πόντους από την ισοφάριση και 34 από το προσπέρασμα. Μπορεί να το καταφέρει απέναντι στην αποδεκατισμένη Χίμκι;

Ρεκόρ στις εκτός έδρας νίκες ο Ολυμπιακός!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μη συνεχίσει στα Play off, αλλά η φετινή σεζόν θα είναι στο μυαλό των Πειραιωτών για αρκετό διάστημα. Αλλωστε, πραγματοποίησε ρεκόρ σε εκτός έδρας νίκες. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με 9-8 και μόλις έξι ομάδες κατάφεραν περισσότερες (Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Ζενίτ, Αρμάνι και Φενέρμπαχτσε). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζαν Σαρλ, αλλά και τους Παπανικολάου, Χασάν Μάρτιν. Αντίθετα, στη διάθεσή του Μπαρτζώκα θα είναι ο Χάρισον.

Με εννέα παίκτες η Χίμκι

Η Χίμκι στη χειρότερή της σεζόν στη EuroLeague, μιας και έχει ρεκόρ 4-29. Οι Ρώσοι με την 4η χειρότερη άμυνα όλων των εποχών θα παρουσιαστούν στο ΣΕΦ για να κλείσουν τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε 87-85 στην παράταση εντός έδρας τη Βιλερμπάν, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε 97-72 από τη συμπολίτισσα ΤΣΣΚΑ. Την Τρίτη, έπαιξε στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι σε εξ αναβολής ματς και διασύρθηκε με 92-62. Αποδεκατισμένη στον Πειραιά, μιας και η αποστολή της περιλαμβάνει μόλις 9 παίκτες. Εκτός οι Γιόβιτς και Μπούκερ, ο ηγέτης Σβεντ, ο Τίμα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο εξαιρετικός ψηλός Τζόρνταν Μίκι.

 

X