Σερβία - Αργεντινή: Ωρα προημιτελικών Mundobasket!

Σερβία – Αργεντινή: Ωρα προημιτελικών Mundobasket!

Εναρξη: 14.00, 10/09/2019
Γήπεδο: Dongguan, Dongguan Basketball Center

Ωρα για προημιτελικά, ώρα για ματς δίχως αύριο! Αργεντινή εναντίον Σερβίας και οι Σέρβοι δεν έχουν περιθώρια για νέα άσχημη εμφάνιση.

Ολα για όλα η Αργεντινή
Εξαιρετική πορεία της Αργεντινής, αφού έχει καταφέρει να είναι αήττητη στο τουρνουά, μετρώντας 5 νίκες. Στο ντέρμπι πρωτιάς στη φάση των «16», διέλυσε την Πολωνία με 65-91 κι έδειξε πως με τη μαχητικότητά της μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Στηρίζει πάρα πολλά στον εντυπωσιακό Καμπάτσο, ο οποίος έχει 13 πόντους και 7 ασίστ ανά ματς. Τα βλέμματα στραμμένα και στον Λουίς Σκόλα (17.4 πόντοι και 7.8 ριμπάουντ) μιας και η εμπειρία του θα παίξει τεράστιο ρόλο απέναντι στους ψηλούς της Σερβίας. Ταχύτητα, δύναμη, πειθαρχία, τα στοιχεία των Αργεντίνων, που όμως πρέπει να βρουν πολλές βοήθειες τόσο από τους Γκαρίνο και Ντεκ όσο και από τον πάγκο!

Το φαβορί η Σερβία
Η Σερβία έκανε το χειρότερό της ματς στο τουρνουά, ηττήθηκε από την Ισπανία με 81-69 και στον δρόμο για την κορυφή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αργεντινής. Με τη… ρόχα έχασαν την ψυχραιμία τους, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τα νεύρα ήταν πολλά, με τον Τζόρτζεβιτς (100 ματς στον πάγκο) να πρέπει να βρει λύσεις στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχασε την ποιότητά της, άλλωστε, οι Σέρβοι μεχρι το ματς με την Ισπανία έπαιζαν το καλύτερο μπάσκετ του τουρνουά. Ο Μίτσιτς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, χρειάζεται ειδική διαχείριση γιατί έχασε τη μητέρα του, όμως αποφάσισε να μείνει στην Κίνα για να είναι κοντά στην ομάδα του. Μπογκντάνοβιτς και Γιόκιτς αποτελούν τους δύο ηγέτες, με τον τελευταίο να θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τους Ιβηρες. Μπιέλιτσα (τρίτος σκόρερ των Σέρβων), Μαριάνοβιτς, Γιόβιτς (5.6 ασίστ ανά ματς) και Μιλουτίνοφ κάνουν τους Σέρβους ακόμα πιο δυνατούς.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X