Αυστραλία - Τσεχία: Η αντεπίθεση των Καγκουρό!

Αυστραλία – Τσεχία: Η αντεπίθεση των Καγκουρό!

Εναρξη: 16:00, 11/09/2019
Γήπεδο: Shanghai, Shanghai Oriental Sports Center

Η Αυστραλία κάνει απίθανη πορεία, η Τσεχία ξεπερνά κάθε προσδοκία και το ραντεβού τους στα προημιτελικά κλέβει την παράσταση.

Η Αυστραλία στα καλύτερά της!
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στα ημιτελικά. Η Αυστραλία εντυπωσιάζει και ονειρεύεται μετάλλια! Με εξαιρετικό μπάσκετ έφτασε τις πέντε επιτυχίες σε ισάριθμα παιχνίδια και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, η νίκη επί της Γαλλίας (100-98) της έβγαλε από τον δρόμο το εμπόδιο των ΗΠΑ, την έφερε απέναντι στην Τσεχία και οι φιλοδοξίες εκτοξεύθηκαν! Ο Μιλς κάνει απίθανα πράγματα με 21,8 πόντους κατά μέσο όρο στο τουρνουά και είναι ο ηγέτης της ομάδας. Κόντρα στους Τρικολόρ πέτυχε 30 πόντους με 10/18 σουτ σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

Ξεπερνά τις προσδοκίες η Τσεχία
H Tσεχία κάνει ονειρική πορεία ξεπερνά τις προσδοκίες όλων και στην παρθενική της συμμετοχή σε Μουντομπάσκετ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Με τον Σατοράνσκι σε ρόλο ηγέτη και τους Μπάλβιν, Μποχάτσικ να αποτελούν τις πιο αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις, η ομάδα του Γκίνσμπουργκ ονειρεύεται ακόμα και… μετάλλιο! Ηττήθηκε από την Ελλάδα, αλλά η εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους Βραζιλιάνους, τους χάρισε την πρόκριση. Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία. Ο Μπλέικ Σιλμπ τραυματίστηκε κόντρα στη Βραζιλία, δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Ελλάδα και πολύ δύσκολα θα προλάβει και κάποιο από τα υπόλοιπα του τουρνουά.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X