Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Ματς δίχως αύριο...

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Ματς δίχως αύριο…

Εναρξη: 15:00, 04/09/2019
Γήπεδο: Nanjing, Gymnasium of Youth Olympic Games Sport Park

Η Ελλάδα υπέστη ήττα – σοκ από τη Βραζιλία και κόντρα στη Νέα Ζηλανδία η νίκη είναι μονόδρομος και για ψυχολογικούς λόγους.

Νέα Ζηλανδία σε… τελικό!

Η Νέα Ζηλανδία, με 44% στα τρίποντα και τον Κόρι Ουέμπστερ σε εντυπωσιακή κατάσταση, έκανε την πρώτη της νίκη (83-93) κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ο Κόρι Ουέμπστερ είχε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο Άιζακ Φοτού σημείωσε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ. «Η Ελλάδα είναι υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η Νέα Ζηλανδία θα πρέπει να παίξει «το τέλειο μπάσκετ», για να πάρει μια πολύτιμη νίκη. Ναι, η Ελλάδα είναι καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες, αλλά μπορούμε να νικήσουμε!» τόνισε ο Ουέμπστερ. Οι Νεοζηλανδοί με τη νίκη αυτή μπήκαν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης και με νίκη επί της Ελλάδας θα βρεθούν στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ολα για όλα η Ελλάδα
«Αν θέλεις να λέγεσαι καλός, πρέπει να τελειώνεις το ημίχρονο στους 20 πόντους κι όχι στους 10. Όλες οι ομάδες είχαν αδυναμίες. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε» τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου και στα λόγια του αποτυπώνεται το σκηνικό στο ματς με τη Βραζιλία. Η Ελλάδα βρέθηκε στο +17, αλλά κατέρρευσε, η τραγική άμυνα και η αδυναμία στο σκοράρισμα έφεραν την ήττα, ενώ στο τέλος η χαμένη τρίτη βολή του Σλούκα δεν πήγε ποτέ το ματς στην παράταση (79-78).  Ο Άντερσον Βαρεζάο ηγήθηκε της Βραζιλίας κόντρα στην Ελλάδα, έχοντας 22 πόντους με 2/2 βολές και 10/17 δίποντα, 9 ριμπάουντ (8-1), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33:06. Οταν οι Μπουρούσης, Παπαγιάννης είχαν συνολικά 8 πόντους. Ακόμη και στην περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί η νοκ άουτ φάση απομακρύνθηκε αρκετά αφού στη δεύτερη φάση οι ομάδες κουβαλούν τα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως αν η Βραζιλία νικήσει τους Τούρκους στην επόμενη φάση, η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει το 2/2 κόντρα σε ΗΠΑ και Τουρκία και θα παίξουν ρόλο οι διαφορές.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X