Ιταλία - Σερβία: Τελικός για την κορυφή του ομίλου!

Ιταλία – Σερβία: Τελικός για την κορυφή του ομίλου!

Εναρξη: 04/09/2019, 14:30
Γήπεδο: Foshan, Foshan International Sports & Cultural Arena

Iταλία vs Σερβίας για την κορυφή του 4ου ομίλου. Οι Σέρβοι μπήκαν εντυπωσιακά στα γήπεδα της Κίνας, σουτάρουν με τρελή ευστοχία οι Ιταλοί. 

Σε τρελούς ρυθμούς η Σερβία
Οι Σέρβοι συνεχίζουν με τo πόδι στο γκάζι κι όπως συνέβη στην πρεμιέρα με την Ανγκόλα (105-59), έτσι και στο 2ο ματς διέλυσαν τις Φιλιππίνες με +59 πόντους, επιβεβαιώνοντας εξ αρχής την ανωτερότητα τους και κάνοντας εύκολα το 2/2 στον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, σούταρε με 86% στο δίποντο (36/42) και 55% στο τρίποντο (12/22) απέναντι στους Φιλιππινέζους. «Έχουμε ποιότητα ως ομάδα, παίξαμε δίκαια και αυτή είναι η διαφορά» τόνισε ο κόουτς της Σερβίας!

«Τελικός» πρωτιάς για Ιταλία
H Ιταλία συνέτριψε την Ανγκόλα με 92-61, έχοντας 40% στα τρίποντα και πλέον τα δίνει όλα στον… τελικό με τη Σερβία! Ο Μάρκο Μπελινέλι ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους (πήρε και 5 ριμπάουντ), ενώ ο Τζεφ Μπρουκς πρόσθεσε 11 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ. Η Ιταλία βρήκε γρήγορα ρυθμό κι επέβαλε την κυριαρχία της από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για όλους! Η Σερβία είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, αλλά δεν μας απασχολεί αυτό. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, να είμαστε έτοιμοι κι επιθετικοί και θα δούμε τι θα γίνει» τόνισε ο Μάρκο Μπελινέλι!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X